Baskan Sögüt Açiklamasi 'Kocaelispor Bu Kentin En Önemli Degeri'

Kocaelispor antrenmanini ziyaret eden Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, "Kocaelispor bu kentin en önemli degerlerden birisi. Destegimiz her zaman sizlerle. Hedefimiz sampiyonluk. Bu kent Süper Lig’i hak ediyor" dedi.

Yarimca Brunga Tesisileri’nde ilk olarak Kocaelispor Baskani Engin Koyun ve yöneticilerle bir araya gelen Baskan Sögüt, daha sonra Teknik Direktör Ertugrul Saglam ile bir araya geldi. Takim hakkinda sohbet eden Baskan Sögüt, seri galibiyetlerden dolayi da tebrik etti.

Futbolcularla antrenman sonrasinda sohbet eden ve tatli ikraminda bulunan Baskan Sögüt, "Lig baslamadan önce de gerek burada gerek il disinda yaptiginiz kamplarda ziyaretlerde bulundum, sizlerle bir arada oldum. Her hafta taraftarimizin da destegiyle güzel futbolunuzun üstüne koyarak yol kat ediyorsunuz. Bu bizleri ve kenti oldugundan fazla mutlu ediyor. Kocaelispor bu kentin en önemli degerlerden birisi. Destegimiz her zaman sizlerle. Hedefimiz sampiyonluk. Bu kent Süper Lig’i hak ediyor" dedi.

Teknik Direktör Ertugrul Saglam da Baskan Sögüt’e hem ziyaretinden dolayi hem de her zaman yanlarinda oldugu için tesekkür etti. Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt ve Kocaelispor Baskani Engin Koyun daha sonra tesislerde yapilan düzenlemeleri de inceledi. Baskan Sögüt’e futbolcular tarafindan imzalanan ve isminin yazili oldugu forma hediye edildi.

Kaynak: İHA