Senol Günes Açiklamasi 'Bizim Adimiza Utanç Verici Bir Maglubiyet'

Besiktas Teknik Direktörü Senol Günes, 4-2 maglup olduklari Adana Demirspor maçi sonrasi utanç verici bir maglubiyet yasadiklarini söyledi.

Besiktas, Trendyol Süper Lig’in 3.hafta erteleme müsabakasinda deplasmanda Adana Demirspor’a 4-2 maglup oldu. Maç sonu basin toplantisinda konusan Besiktas Teknik Direktörü Senol Günes, maglubiyet nedeniyle kizgin oldugunu belirterek, “Kötü bir sonuç aldik. Böyle bir maglubiyet bizim adimiza utanç verici. Rakibini direncini kiramadik. Aldigimiz sonuç kötü bir sonuç. Kizginim, 4 gollük bir maglubiyet bizim adimiza utanç verici. Uzaktan yedigimiz iki gol olabilir ama ne olursa olsun etkili olabilirdik. Rakibin direnci artti. Bunun çekinceleri vardi. Motivasyon yoktu. Rakibin kontralarina cevap veremedik. Bizim için kötü bir aksamdi" diye konustu.



"Deplasmanda 2 maçtir yumusak kaldik"

Bazi pozisyonlarda etkili olamadiklarini anlatan Günes, “Maalesef deplasmanda iki maçtir yumusak kaldik. Rakibin çikislarina cevap veremedik. Oyun disiplininden kopmalar vardi. Bireysel oynamalar çoguldu. Buna ragmen netice degisebilirdi. Ayni hatalari yaptik. Ayni pozisyonlarda golleri yedik" ifadelerini kullandi.

"Taraftar kaybedince tepki gösterir"

Taraftarlarin ‘Yönetim istifa’ tezahüratlariyla ilgili konusan Günes, “Yönetim ile ilgili bir sorunumuz yok. Taraftar kaybedince tepki gösterir. Ancak bütün sorumluluk su anda benim üstümde. Yönetim transferleri yapti ve bitirdi. Sahada sorumluluk bende. Bütün çalisanlarimiz ve oyuncularimiz yönetimden memnun” dedi.

Kaynak: İHA