Murat Sancak Açiklamasi 'Futbolcularimiz Galibiyet Alacagina Inanmisti'

Adana Demirspor Baskani Murat Sancak, Besiktas maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Her iki takimi da iyi oyunundan dolayi tebrik ediyorum. Maçtan önce böyle bir skorla kazanacagimizi tahmin edemezdik. Futbolcularimiz galibiyet alacaklarina inanmislardi" dedi.

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçinda sahasinda karsilastigi Besiktas’i 4 - 2’lik skorla maglup etti. Adana Demirspor Baskani Murat Sancak galibiyetin ardindan açiklamalarda bulundu. Sancak, "Her iki takimi da iyi oyunundan dolayi tebrik ediyorum. Maçtan önce böyle bir skorla kazanacagimizi tahmin edemezdik. Futbolcularimizi galibiyeti alacaklarina inanmislardi. Maçi kazanacaklarini maçtan önce söylemislerdi. En yaslisindan en gencine kadar bütün futbolcular kenetlenmisti. Yenilmemek önceligimizdi ama galip geldik ne mutlu bize. Maç 4-0 skora geldiginde birkaç firsat daha yakaladik ama kaçirdik. Iki takimda firsatlardan yararlanamadi. Yedigimiz golde kaleci Vedat’in hatasi vardi ama saglik olsun. Vedat’in moralini bozmaya gerek yok. Iyi bir maç çikardi. Tebrik ediyorum. Galibiyet için oyuncularimi tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlara bakip o maçlari da kazanarak sezon sonunda çok iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz" ifadelerini kullandi.

"Taraftarlarimiz harikaydi”

Muhtesem bir on ikinci oyuncumuz oldugunu söyleyen Sancak, “Taraftarlarimiz harikaydi ama 3-0’dan sonra performanslari düstü. Bes veya alti sifirda olsa ilk dakikalardaki performansla takimi desteklemeye devam etsinler. Taraftarlarda futbolcular gibi mücadele etmeleri gerekiyor" dedi.



"Belhanda’nin gözlerinde ve Niang’in kafasinda sisme var"

Belhanda ve Niang’in saglik durumu hakkinda konusan Baskan Sancak, "Belhanda’yi hastaneye gönderdik. Niang’la bir çarpismasi oldu. Belhanda’nin gözlerinde bir sorun vardi. Umarim bir seyi yoktu. Son gelismeleri alamadik. Niang’da da kafasinda bir sisme var. Niang oyuna devam etti ama sonra degistirmek zorunda kaldi. Onunda basi dönüyordu. Tedavileri devam ediyor” seklinde konustu.



"Montella’nin basarili olacagini düsünüyorum"

Montella’nin Milli takimin basinda olmasini degerlendiren Sancak, "Allah Montella’nin yardimcisi olsun. Iyi bir hoca. Muhtesem bir insan. Ondan da zevk alacagimizi da biliyor. Ama yardimci olmalari gerekiyor. Eger milli takimin içerisinde hizmetçilik bilmem ne seylik olursa o da basarisiz olur ama Montella’nin basarili olacagina inaniyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA