BAL'da Kayseri Takimlarinin Gruplari Belli Oldu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2023-2024 sezonunda mücadele edecek takimlarin gruplari belli oldu. Kayseri ekipleri Hacilar Erciyesspor ile Develigücü 11. grupta yer aldi.



Bölgesel Amatör Lig’de gruplar belli oldu. 2023-2024 futbol sezonunda mücadele edecek takimlarin hangi grupta yer alacagi kamuoyu ile paylasildi. Buna göre yeni sezonda Kayseri’yi temsil edecek Hacilar Erciyesspor ile Develigücü’nün de grubu ve gruptaki rakipleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonundan alinan bilgilere göre; Hacilar Erciyesspor ile Develigücü yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta yer alacak. 13 takimin mücadele verecegi grupta 2 Kayseri, 2 Malatya, 2 Tunceli, 2 Elazig, 2 Bingöl, Erzincan, Sivas ve Yozgat sehirlerinin temsilcileri yer alacak. 14-15 Ekim 2023 tarihlerinde baslayacak olan 2023-2024 sezonu BAL müsabakalari fikstür çekimi ise Ekim ayinin ilk haftasinda gerçeklestirilecek.

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele edecek takimlar sunlar: Elazig Aksarayspor, Elazig Rüstempasaspor, Malatyaspor, Malatya Hekimhan Belediyespor, Tunceli Dersimspor, Tunceli Ovacik Munzurspor, Develigücü, Hacilar Erciyesspor, 12 Bingölspor, Bingöl Gençspor, Erzincan Ulalarspor, Sivas Kangalspor, Yozgat Bozokspor

Kaynak: İHA