Agri'da Kamu Spor Oyunlari Basladi

Gençlik ve Spor Bakanligi’nca düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100. Yil Kamu Spor Oyunlari” Kurumlar arasi Voleybol Turnuvasi basladi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yili dolayisiyla Gençlik ve Spor Bakanligi koordinesinde tüm yurtta organize edilen “Kamu Spor Oyunlari” Agri’ da basladi.

’Gelin Sporda Bulusalim’ sloganiyla basketbol, voleybol ve masa tenisi branslarinda organize edilen oyunlarda müsabakalar 26 Eylül-01 Ekim tarihleri arasinda oynanacak.

Sporun birlestirici gücüyle kamuda görev yapan personelin sporla iç içe olmasi, beraberlik ruhunun pekistirilmesi hedefleniyor.

Kamu kurumlarinin katilimi ile birlikte kurumlar arasi is birligini artirmak, kamu personelinin bedenen ve ruhen saglikli ve is motivasyonunun güçlendirilmesini saglamak, spor yapma aliskanligini kazandirmak amaciyla organize edilen oyunlarin Voleybol açilisi müsabakalarina: Gençlik ve Spor Il Müdürü Fedai Din, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak, Voleybol Il Temsilcisi Gökmen Aslankiliç, kurum müdürleri ve personel katildi.

Kamu Spor Oyunlari hakkinda açiklamalarda bulunan Agri Gençlik ve Spor Il Müdürü Fedai Din:“ Cumhuriyetimizin 100. yili kutlamalari dogrultusunda ilimizde düzenleyecegimiz Kamu Spor Oyunlari’yla; kamu kurumlari arasindaki is birligini güçlendirerek artirmayi, spor kültürünü kurumsal hafizanin bir parçasi haline getirmeyi, sporun yasamin ayrilmaz bir parçasi oldugunu vurgulamayi ve her alanda spor aliskanligi kazandirmayi amaçliyoruz. Müsabakalarda mücadele edecek olan tüm takimlara basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA