Zorlu Parkurda Nefes Kesen Mücadele

Kartepe’de düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV 2.Ayak Sampiyonasi’nda kiyasiya mücadele sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi’nin destekleriyle Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Kartepe Motosiklet Kulübü’nün is birliginde düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV 2. Ayak Sampiyonasi’nda dereceye girenlere törenle ödülleri verildi.

Türkiye Enduro ve ATV 2.Ayak Sampiyonasi’nin baslama startini Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman verirken, Kartepe Enduro ve Motocross parkurunda sporcular 13 ayri kategoride mücadele edildi. 30 kilometrelik zorlu parkurda en hizli süreyi yakalayan sporcular ödüllerini düzenlenen törenle aldi.

Sporculari tebrik eden Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, "Kartepe’mizde yapilan etkinlikler ilçemizin tanitimi noktasinda büyük katki vermektedir. Zorlu parkurda sporcularimiz büyük bir özveriyle mücadele ettiler. Herhangi bir sikinti yasanmadan yarisma sona erdi. Kartepe’mizin tanitimi noktasinda etkinliklerimiz araliksiz devam edecektir. Dereceye giren sporcularimizi gönülden tebrik ederek basarilarinin devamini diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA