P. Karsiyaka'yi Zorlu Fikstür Bekliyor

P. Karsiyaka’yi, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ilk üç haftasinda zorlu bir fikstür bekliyor. Izmir ekibi, bu süreçte Aliaga Petkimspor ve A. Efes’e konuk olacak, Fenerbahçe’yle ise evinde karsi karsiya gelecek.

Yeni sezon öncesinde hareketli bir transfer dönemi geçiren P. Karsiyaka, geçtigimiz sezonki kadrosundan Angel Delgado, Braian Angola, Mindaugas Kuzminskas, Berkan Durmaz, Dusan Cantekin ve Ali Efe Baris’la yollarini ayirirken, Errick McCollum, Jaylon Brown, Vitto Brown, Kenan Sipahi, Thomas Akyazili, Deniz Kiliçli, Mert Celep ile Ergi Tirpanci’yi kadrosunda tutmayi basardi. Yesil-kirmizili ekip, dis transferde ise Kelan Martin, Darrun Hilliard, Vernon Carey Jr, Hakan Sayili, Inanç Mert Hotamis ve Furkan Haltali’yi renklerine bagladi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde sezonu 1 Ekim Pazar günü açacak Karsiyaka’yi zorlu bir 3 maçlik fikstür bekliyor. Yesil-kirmizililar, ilk hafta Izmir derbisinde Aliaga Petkimspor’a konuk olacak, ikinci hafta ise Fenerbahçe’yi agirlayacak. P. Karsiyaka, daha sonra da A. Efes deplasmanina gidecek.

Karsiyaka’nin bu fikstürü en az hasarla atlamak için yogun mesai harcadigi ögrenildi.

Kaynak: İHA