Olcay Demir Açiklamasi 'Istanbulspor Daha Da Iyi Olacak'

Istanbulspor Teknik Sorumlusu Olcay Demir, Galatasaray maçinin ardindan yaptigi açiklamada, güzel bir karsilasma oldugunu belirterek, sari-siyahlilarin daha iyi olacagini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçinda Istanbulspor Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynadigi Galatasaray’a 1-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Istanbulspor Teknik Sorumlusu Olcay Demir, "Maça takimi Fatih hoca hazirladi. Bize düsen ayni seyleri takima aktarmak, maç içinde yönlendirmek oldu. Maça 3 bölüm olarak hazirlanmistik. Ilk bölüm, orta bölüm ve son bölüm olarak Ilk bölümde alan savunmasi yaptik. Kenarlara yönlendirdik. Orta bölümde topa sahip olmayi düsünüyorduk, yapamadik. Son bölümde ön alan baskisi planladik. Galatasaray maçinda girdiginiz 3-4 pozisyon oluyor. Bunlardan biri atmaniz gerekiyor. Atsaydik buradan 1 puani alirdik. Güzel bir maç oldu. Savunma anlaminda iyi oynadik. Galatasaray’a basarilar diliyorum. Bizim ritmimizi bozan maçlardan biriydi Galatasaray erteleme maçi. Samsunspor maçi yagistan durdu. Takimimiz yavas yavas düzelmeye çalisiyor. Fatih Tekke’nin yardimcisiyim. Ben de bu maça emaneten çiktim. 10 senedir bu kulüpteyim. Yarin büyük ihtimal ben de ayrilacagim. 3 gün sonra Antalyaspor maçi var. Baskanimiz degerlendirme yapacak. Insallah Istanbulspor daha da iyi olacak" seklinde konustu.



"Bence saçma bir sey yaptilar"

Galatasaray’in kullandigi penaltinin sorulmasi üzerine Demir, "Oyuncular biraz öyle algiladilar. Saha içinde gerginlik oldu. Maç 0-0’di. Böyle bir sey yapmak dogru degil. Dünyada bunlarin örnekleri var. Messi yapti. Yapilabilir ama maç 0-0 iken yapilmaz. Bos kaleye de atamadi. Saygisizlik olarak görmüyorum. Futbol Kurallari içindeyse bu penalti atisi buna hakki var. Maç 3-0, 5-0 olsaydi bence saygisizlik olurdu. Bence saçma bir sey yaptilar" diye cevap verdi.

Kaynak: İHA