Kis Spor Okulu'na Kayitlar Basladi

Yaz spor okulu ile yaz ayi boyunca 12 bransta, 1377 çocuga ücretsiz kurs veren Seferihisar Belediyesi, simdi de 8 ayri bransta hizmet verecek “Kis Spor Okullari” için start verdi.

Seferihisar Belediyesi, 6-15 yas arasi çocuklar için ücretsiz kis spor okulu düzenliyor. Uzman egitmenler gözetiminde gerçeklestirilecek kurslar için kayitlar 25 Eylül’de basladi.

Basketbol, voleybol, tenis, tekvando, bale, jimnastik, pilates ve kardiyo-step dallarindaki kurslar için kayitlar 6 Ekim tarihine kadar yapilacak. Mayis ayinda sona erecek kurslarin baslangiç tarihi 9 Ekim.

Kis Spor Okulu’nun 8 branstaki yas araligi su sekilde:

Basketbol: 7-12 yas arasi

Bale: 5-8 yas arasi

Jimnastik: 5-12 yas arasi

Pilates: Yetiskinler

Kardio-Step: Yetiskinler

Voleybol: 7-15 yas arasi

Tenis: 7-12 yas arasi

Tekvando: 6-14 yas arasi

“Sporu tüm yila yayiyoruz”

Seferihisar Belediye Baskani Ismail Yetiskin, yaz ayinda açilan ve büyük ilgi gören yaz spor okullarini, kis aylarinda da devam ettirdiklerini belirterek, “Seferihisar’da sporu, çocuklarimiz için tüm yila yayiyoruz. Çocuklarimiz ara vermeden, spor egitimlerine devam ediyorlar. Ücretsiz olmasi da, ailelerin ekonomik kaygi duymamasini sagliyor ve güvenle evlatlarini emanet edebiliyorlar. Hep söylüyoruz; ‘Çocuklar bizim gelecegimiz’ ve her sey onlarin mutlulugu için. Yetenekli çocuklarimizi bu kurslar sayesinde kesfediyoruz ve onlari gelecege hazirliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA