Kemerli Kick Boksçulardan 8 Madalya

Denizli’de bu yil 5’incisi düzenlenen Iller Arasi Kick Boks Ligi’nin 2. Etap Müsabakalarinda Kemer Belediyesi sporculari 2 birincilik, 2 ikincilik, 4 üçüncülük elde etme basarisi gösterdi.

Denizli’deki Hasan Güngör Spor Salonu’nda, farkli siklette 930 sporcunun katildigi, Türkiye’nin tek Kick Boks Ligi olma özelligi tasiyan organizasyon kiran kirana müsabakalara sahne oldu. Kemer Belediyesi ile Kemer Halk Egitim Merkezi is birligince açilan ücretsiz kick boks kursunda Kemer Belediyesi’nin Kick Boks Antrenörü Volkan Kaplan tarafindan yetistirilen sporcular, katildiklari organizasyonda Kemer’e 8 madalya ile döndü. Kaplan, yaptigi açiklamada, Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu’nun öncülügünde baslatilan ücretsiz kick boks kursuna katilan ögrencilerin çalismalarinin meyvelerini vermeye basladigini söyledi.



Belediyenin her zaman kendilerine destek oldugunu ifade eden Kaplan, “Türkiye’nin tek Kick Boks Ligi’nin ikinci ayagina katilim sagladik sporcularim yine sasirtmadi ve basarilar elde edindi güzel tecrübeler elde edindi. Amacimiz önce saglikli ahlakli düzgün bir nesil yetistirmek daha sonrasinda da yurtiçi ve uluslararasi organizasyonlarda basarilar elde etmek ” dedi.

Organizasyonda; Burak Onur birinci, Betül Coskun birinci, 21 Umut Kiliç ikinci, Galip Akif ikinci, Bugra Gürcan üçüncü, Tugberk Budak üçüncü, Yunus Bilal üçüncü, Onur Tarhan üçüncü oldu.

Kaynak: İHA