Hüseyin Eroglu Açiklamasi '1 Galibiyet Tüm Süreci Lehimize Çevirecek'

SAMSUN – Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, Gaziantep FK maçindan alacaklari 3 puanla kötü gidisati ve olumsuz havayi tersine çevireceklerini söyledi.

Süper Lig’de oynadigi 5 maçta 1 puan alarak son sirada yer alan Samsunspor’da Teknik Direktör Hüseyin Eroglu, cuma günü oynanacak Gaziantep FK maçi öncesinde Nuri Asan Tesisleri’nde basin açiklamasinda bulundu. Talihsiz maçlar oynadiklarini ifade eden Eroglu, Gaziantep FK maçindan alacaklari 3 puanin önemine degindi.

Kendileri için ligin bu hafta baslayacagina deginen Hüseyin Eroglu, “Bu hafta bambaska bir haftaya baslayacagiz. Cuma günü bence bizim için lig yeni basliyor. Bunu neden söylüyorum? 11 yil aradan sonra sampiyon olarak çiktigimiz Süper Lig’de taraftarlarimizin, herkesin bu ligde kalici olacagina inanmanizi istiyorum. Ilk geldigimde de burada negatif bir hava vardi. Burada önemli olan tek bir deger var. Samsunspor’un basarisi için elimizden gelenin fazlasini yapmamiz gerekiyor. Bununla ilgili mücadele veriyoruz. Sonuçlara baktigimizda karamsar bir durum görünüyor ama ben teknik adam gözüyle çok umutluyum. Oynadigimiz birçok maçta skor alamasak da oyun anlaminda bize güven veren bir oyun vardi. Sadece sonuçlandiramadik. Kendi sahamizda oynadigimiz bir tek maç var, Fenerbahçe maçi. O maçi kaybettik ama üstün olan taraf bizdik” dedi.



“1 galibiyet tüm süreci lehimize çevirecek”

Alinacak 1 galibiyetle tüm sürecin terse dönecegini dile getiren Eroglu, “Eminim ki taraftarimiz cuma günü de o destegi kesinlikle vereceklerdir. Samsunspor baktiginizda 5 maç sonunda iç sahada oynayacagi ilk maç olan Gaziantep FK maçi. Cuma günü yine taraftarimizla beraber çikacagimiz Gaziantep FK maçina en iyi sekilde hazirlandik ve o gün kesinlikle galibiyetle ayrilacagimiza inaniyorum. Su ana kadar oynadigimiz 5 maçin 4’ünü deplasmanda oynadik. Iç sahadaki ertelenen Istanbulspor maçi belki bizim için kazanacagimiz bir maçti. O gün kazansak bugün bambaska seyler konusuyor olacaktik. 1 galibiyetin bütün süreci lehimize çevirecegini biliyoruz. Ama maalesef ki futbolda sanssizliklar zaman zaman yasaniyor” diye konustu.



“Buradayim ve Gaziantep FK maçina odaklandim”

Kötü gidisat sonrasi görevine devam edip etmeyecegi sorulan Eroglu, “Buradayim. Gaziantep FK maçina odaklandim. Is odakli çalisan bir insanim. Aldigim görevi en iyi sekilde yerine getirmeye çalisan bir insanim ki bunu ilk gün geldigimden beri söyledim. Burada çok mesai harciyorum. Ekibimle beraber çalisiyorum. Bizim için önemli olan su an odak noktamiz Gaziantep FK maçi ve tamamiyla buna odaklandik. Taraftarimizin da buna odaklanmasini istiyorum. Biz de bu maçi kazanip süreci lehimize çevirdikten sonra sürecin tamamiyla Samsunspor’un lehine akacagini söyleyebilirim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA