Galatasaray'da 5 Degisiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadiklari Basaksehir maçinin 11’ine göre Istanbulspor karsisinda 5 degisiklik yapti.

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçinda Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Istanbulspor ile karsilasiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadiklari Basaksehir maçina göre Istanbulspor karsisinda 4 degisiklik yapti. Buruk; Davinson Sanchez, Kazimcan Karatas, Sergio Oliveira, Hakim Ziyech ve Kerem Aktürkoglu’nun yerine Kaan Ayhan, Angelino, Kerem Demirbay, Dries Mertens ve Kerem Aktürkoglu’na görev verdi.

Kaan Ayhan bu sezon ligde ilk kez 11’de

Galatasaray’in defans oyuncusu Kaan Ayhan bu sezon Süper Lig’de ilk kez 11’de görev aldi. Ayhan daha önce UEFA Sampiyonlar Ligi elemelerindeki Olimpija Ljubljana karsilasmasina da 11’de baslamisti. 28 yasindaki futbolcu bu sezon ayrica UEFA Sampiyonlar Ligi elemelerinde 4 ve Süper Lig’de de 4 olmak üzere 8 maçta sonradan oyuna dahil oldu.

4 futbolcu kadroda yok

Galatasaray’da Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez, maç tarihinden sonra transfer edildigi için TFF Futbol Müsabaka Talimati geregi kadroya yazilamadi. Basaksehir müsabakasinda sakatlik yasayan ve tedavisine baslanan Kazimcan Karatas da kadroda yer almiyor. Hakim Ziyech ise dinlendirildigi için maç kadrosunda bulunmuyor.

Galatasaray, Istanbulspor maçina; Fernando Muslera, Sacha Boey, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakci, Angelino, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Dries Mertens, Kerem Aktürkoglu ve Mauro Icardi 11’i ile basladi.

Yedeklerde ise, Günay Güvenç, Wilfried Zaha, Halil Dervisoglu, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Baris Alper Yilmaz, Ali Yesilyurt, Ali Turap Bülbül, Hamza Akman ve Cedric Bakambu yedek bekledi.

Sari-kirmizili taraftarlar takimlarini yalniz birakmadi

Galatasaray taraftarlari takimlarini Istanbulspor deplasmaninda da yalniz birakmadi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’ndaki müsabaka öncesinde taraftarlar, tezahüratlariyla takimlarini karsilasmaya hazirladi.

Kaynak: İHA