Aydinspor Masterlar, Aydin'in Gururu Oldu

Geçmis yillarda amatör ve profesyonel liglerde futbol oynayan oyuncularin ter döktügü Aydinspor Masterlar Takimi, Ayvalik’ta düzenlenen turnuvada sampiyonluk kupasini kaldirdi. Sampiyon olduklari için mutlu oldugunu belirten Aydinspor Masterlar Takimi oyuncusu ve baskani Baris Mayadag, “Aydin’imizi en iyi sekilde temsil ettigimiz için gururluyuz" dedi.



Türkiye’de düzenlenen çesitli turnuvalarda sampiyonluklar elde eden Aydinspor Masterlar Takimi, yeni bir basariya daha imza atti. Geçmis yillarda amatör ve profesyonel liglerde futbol oynayan oyunculardan olusan Aydinspor Masterlar Takimi, Balikesir’in Ayvalik ilçesinde düzenlenen ‘Geleneksel Ayvalik Dostluk ve Kardeslik Masterlar Turnuvasi’na katildi.

Iki grupta toplam 8 takimin mücadele ettigi sampiyona büyük heyecana sahne oldu. Bu yil 6’ncisi düzenlenen turnuvada Aydinspor Masterlar Takimi, Edremit’i 4-2, Karsiyaka ve Alaybey’i 2-0, Edirne Veteranlar’i 3-1, Ayvalik’i ise penalti atislari sonucunda 5-4 yenerek finale yükseldi. Aydinspor Masterlar, finalde karsilastigi Saruhanli’yi da 3-1’lik skorla maglup ederek sampiyon oldu. Karsilasma sonunda Aydinspor Masterlar, Takimi, sampiyonluk kupasini aldi. Geçtigimiz yillarda ayni turnuvada sampiyon olmayi basaran Aydinspor Masterlar, bir kez daha ayni turnuvada sampiyonluk sevinci yasadi. Sampiyonlugu elde ederek büyük bir basariya imza atan Aydinspor Masterlar, kentin gururu oldu.

Aydinspor Masterlar Takimi oyuncusu ve baskani Baris Mayadag, “Sampiyon oldugumuz için çok mutluyuz. Kupa ve güzel hatiralarla Aydin’a döndük. Aydin’imizi en iyi sekilde temsil ettigimiz için gururluyuz. Sampiyonlugumuzu Aydin halkina armagan ediyoruz. Bize otobüs destegi saglayan Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’a tesekkür ediyorum. Tüm ekibimi de mücadelelerinden dolayi kutluyorum” diye konustu.



Mayadag, 13-15 Ekim günleri arasinda Kusadasi Adakule’de düzenlenecek olan Kuzey Cup turnuvasina da katilmayi planladiklarini söyledi.

Kaynak: İHA