Amatör Futbolda Sampiyonlar Kupalarina Kavustu

Kocaeli’de 2022-2023 sezonunda amatör futbol liglerinde basari gösteren sampiyon takimlara kupalari takdim edildi.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) is birliginde 2022-2023 sezonunda kategorilerinde zirveye çikan takimlar düzenlenen törenle kupalarini aldi. 2022-2023 sezonunda basari gösteren 63 futbol kulübü Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin tarafindan kupayla ödüllendirildi.

Kupa töreni KASKF Baskani Murat Aydin’in açilis ve selamla konusmasiyla basladi.

Murat Aydin konusmasinda, Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin’a tesekkür etti. Aydin, "Amatör kulüplere yaptigi malzeme yardimi ve tesislesme hamlesinden ötürü baskanimiza KASKF olarak sükranlarimizi sunuyoruz. Amatör Spor Kulüpleri olarak hep birlikte baskanimiza tesekkür etmeliyiz. Bundan sonra sporda ve sporcuda Kocaeli, baskanimizin destekleriyle marka olmaya devam edecek. Katildiginiz için tesekkür ederim" dedi.

Baskan Büyükakin, basarili sporcularin ödüllendirilmesinin büyük bir gurur vesilesi oldugunu belirterek, "Bu kent, spor anlaminda Türkiye’nin baskenti olmayi hak eden bir kent. Sporu ve sporcularimizi desteklemek için var gücümüzle çalisiyoruz. Tesis altyapisi ve diger imkanlar açisindan güçlenmeniz için elimizden gelen her seyi yapiyoruz" dedi.

Kocaeli’de amatör spora büyük katki saglamis ve Kocaeli amatör spor camiasinin önemli bir degerini kaybettigini ifade eden Baskan Büyükakin, "Seyfi Bastürk’e Allah’tan rahmet diliyorum. Mekani cennet olsun. Spora emek veren herkese ayri ayri tesekkür ediyorum. Kulüp baskanlarinin ve hocalarin fedakarliklarini da biliyorum. Bu sehrin belediyesi olarak, sporun gelisimi için daha fazla çalisacagimizi belirtmek istiyorum. Hiçbir süpheniz olmasin" diye konustu.

Katilimcilar

Programa Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, Kocaeli Gençlik ve Spor Il Müdürü Gökhan Yavaser, Kocaelispor Kulüp Baskani Engin Koyun, Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi Kocaeli Subesi Baskani Remzi Demirer, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Dernegi Kocaeli Sube Baskani Süleyman Karadas, taban birlikleri baskanlari, kulüp baskanlari, yöneticiler ve sampiyon sporcular katildi.

Kaynak: İHA