Ahmet Nur Çebi Açiklamasi 'Düsünmekten Uyuyamiyorum Ama Vicdani Olarak Içim Rahat'

Besiktas Baskani Ahmet Nur Çebi, kulübün ekonomik ve sportif basari elde etmesi için tüm imkanlari ile çabaladigini vurgulayarak, “Düsünmekten uyuyamiyorum ama vicdani olarak içim rahat” dedi.

Besiktas, uzun süredir altyapi çalismalarini yaptigi kripto para piyasasina giris yaptigini duyurdu. Besiktas Stadyumu’nda yapilan basin toplantisinda Besiktas Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açiklamalarda bulundu. Kulübün ekonomik ve sportif anlamda titizlikle yönetildigini ve sosyal medyada olusturulmak istenen algi ortaminin yersiz oldugunu söyleyen Baskan Çebi, “Besiktas’in ekonomik olarak geçmisten çok daha iyi durumda oldugunu, gönül rahatligiyla telaffuz edebilirim. Göreceksiniz, ekonomik ve sportif basarilarimiz; kulübümüz ve taraftarimizi gururlandirmaya devam edecek. Saglam adimlarla ilerlemeye özen gösterdigimi bu süreçte taraftarimizdan ve kulübümüzden sabirli olmalarini istiyorum” ifadelerini kullandi.

“Düsünmekten uyuyamiyorum ama vicdani olarak içim rahat”

Kulübe karsi yürütülen karalama politikasinin Besiktas’a zara verme niyetli oldugunu belirten Ahmet Nur Çebi, “Ekonominin düzeldigi yerde muhaliflerin basa gelme istegi ve istahi artabilir. Istifami isteyenlere sesleniyorum. Haftanin belli günlerinde kulüpteyim. Ben Besiktas baskanligini yapiyorum. Gelip burada benimle sorunlarini, beklentilerini paylasabilirler. Sanirim transfer döneminde yasananlar ve sosyal medyanin da etkisiyle transfer çalimlari olarak gösterilen olaylar taraftarlarimizin huzurunu kaçirdi. Söz konusu dönemde medyada konu olan iki oyuncudan da biz vazgeçtik. Bu oyunculari kimse elimizden almadi. Biz, yönetim ve teknik ekip ile yaptigimiz istisareler neticesinde kulübe yarar saglamayacagini düsündügü için transferlerinden vazgeçmistir. Konu ekonomi ise ekonomimiz iyi. Düsünmekten uyuyamiyorum ama vicdani olarak içim rahat. Sportif olarak da kötü oldugumuzu düsünmüyorum. Zamanla daha da iyi olacagimizi düsünüyorum. Sabirla bekleyip sezon sonunu görmek lazim” degerlendirmesinde bulundu.

“Transferlerimizin dogru hamleler oldugunu düsünüyorum”

Yapilan transferlerin zaman içerisinde takima daha çok katki saglayacaginin altini çizen Baskan Çebi, “Takima yeni katilan oyuncularimiz oldu, ayrilan oyuncularimiz oldu. Biraz daha zamana ihtiyacimiz var. Transferlerimizin dogru hamleler oldugunu düsünüyorum. Zaman gösterecektir. Geçmiste 13. siradan gelip sampiyon olan takimlari da biliyoruz. Geçen hafta Trabzonspor’a 3-0 kaybettik. Kahroldum. Ama o Trabzonspor, dün Hatayspor’a yenilebiliyor. Lig uzun bir maraton ve her takim rakiplerini yenebilecek potansiyele sahip. Oyuncularla olan iliskileri teknik direktör yönetir. Onana’nin performansi ile ilgili konulari hocamiza sorabilirsiniz. Ben Jean Onana’nin iyi bir oyuncu oldugunu düsünüyorum. Iyi bir transfer yaptigimizin farkindayim. Herkesin kadrosuna katmak için ugrastigi bir oyuncuydu. Oyuncu bizi tercih etti. Ben, Senol Günes hocamiza güveniyorum. Takimin menfaati için performansi iyi olan oyunculari sahaya sürmek istemesi gayet normal bir hareket. Onana ile ilgili yanlis oyuncuyu transfer ettigimizi dillendiren, böyle bir seyi ortaya atan kisi, önceden Besiktas baskanligina aday olmus bir isim. Kendisi uzun zamandir ortalarda yoktu. Yeni yeni görünmeye basladi.

Ekonomisi dogru yönetilen bir takimi yönetmek istemesi normal ve anlasilabilir bir tutum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA