Bagimlilikla Mücadele Için Kurulan Kulüpte Görev Degisimi

Düzce’de kötü aliskanliklarla mücadele için kurulan mahalle gençlerinin spor yaparak kötü aliskanliklardan uzaklastirmayi hedefleyen Aziziyespor Kulübü Baskanligi’na Sedat Mihçi seçildi.

Düzce merkezde yer alan Aziziye mahallesinde gençlerin spor yaparak kötü aliskanliklardan uzak durmasi amaciyla mahalle sakinleri tarafindan kurulan Aziziyespor Kulübünde görev degisimi yasandi. Aziziye Mahallesi gençleri ve kulüp yönetimince yapilan oylama ile Düzce Isçileri Dayanisma Dernegi Baskani ve Tekstil Sendikasi Istanbul Yedikule Subesi Baskan Yardimcisi Sedat Mihçi, oy birligi ile kulübün yeni baskani oldu.

Baskan seçilmesinin ardindan açiklama yapan Sedat Mihçi; “Aziziyespor Kulübü çok güzel bir gayeyle kurulmustu. Onun devaminda da futbolda hem birçok ilkleri yapti hem de sahada ve tribünde örnek olmaya çalisti. Bu çerçevede de güzel isler çikti. Yapilan kongrede yönetim kurulu ve mahalle sakinleri beni baskan seçti. Beni baskanliga layik gören herkese yürekten tesekkür ederim. Kulübümüzün ulvi kurulma gayesine ben ve yönetim kurulundaki arkadaslarim elimizden geldigince hizmet etmeye çalisacagiz. Kulübümüzün kurulusundan bugüne emek veren herkese tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA