Patrick Kluivert Açiklamasi 'Gereksiz Kirmizi Kartlar Maçin Gidisatini Degistiriyor'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, 2-1 maglup olduklari Kasimpasa maçi ile ilgili yaptigi açiklamada, "Galibiyet için sahaya çiktik ama gereksiz kirmizi kartlar görmek maçin gidisatini degistiriyor" dedi.

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasinda deplasmanda karsilastigi Kasimpasa’ya 2-1’lik skorla maglup oldu. Maçin ardindan Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Hayal kirikligi yasadiklari bir müsabakayi geride biraktiklarini aktaran Kluivert, "9 kisi kalinca 11 kisiye karsi oynarken istediginizi yapmak zor olabilir ama sonuna kadar cesurca yüregimizi ortaya koyarak futbolumuzu yansitmaya çalistik. Isin neticesinden hayal kirikligi yasadigimiz bir maglubiyet oldu. Galibiyet için sahaya çiktik ama gereksiz kirmizi kartlar görmek maçin gidisatini degistiriyor. Sonuna kadar mücadele vardi. Futbolcularimiza buna ragmen tesekkür etmek istiyorum. Bu maçi hizlica üstümüzden atmamiz gerekiyor. Besiktas’a karsi oynayacagiz. Hazir sekilde odaklanmamiz ve hazirlanmamiz lazim. Umarim istedigimiz futbolu ortaya koymaya devam ederiz" seklinde konustu.



"Vedat Karakus sahaya çikinca performansini ortaya koyacagindan eminiz"

Besiktas ile oynayacaklari 3. hafta erteleme maçinda iki kalecisinin de oynayamayacak olmasi ile ilgili yöneltilen soruya Kluivert, "Çok fazlasiyla ters köse olabilir ama Vedat Karakus’umuz var. O da gayet iyi kaleci. Tüm antrenmanlarda takimla hazirlanan futbolcu. Bir sürü kaleci kaybetmis olabiliriz ama kalecimiz var. Vedat sahaya çikinca performansini ortaya koyacagindan eminiz” yanitini verdi.

Kaynak: İHA