Kirsehir FK Baskani Torun Açiklamasi 'Takimi Devretmeye Hazirim'

Kirsehir Futbol Kulübü’nde taraftarin istifa çagrisi sonrasinda açiklama yapan Baskan Çagatay Torun, "Bu isin maddi, manevi yükünü çekmeye aday olan ve bütçesi yeten, takimi bir adim daha ileri götürecegini söyleyen her kim varsa takimin yönetimini bir dakika bile düsünmeden devretmeye hazir oldugumuzu beyan etmek isterim" dedi.

TFF 2. Lig’de mücadele eden Kirsehir Futbol Kulübü oynadigi 5 maçin 3’ünden maglup ayrilinca taraftar, yönetimi istifaya çagirdi. Ahi Stadi’nda İçel Idman Yurdu’na 3-1 maglup olan Kirsehir FK’da Baskan Çagatay Torun, takimi devretmeye hazir oldugunu açikladi.

Sosyal medya hesabi üzerinden açiklama yapan Torun, "Büyük emekler, maddi ve manevi fedakarliklar yaparak imkanlar dahilinde kurdugumuz bu takim bizlerin degil tüm Kirsehir’in takimidir. Bu isin maddi, manevi yükünü çekmeye aday olan ve bütçesi yeten, takimi bir adim daha ileri götürecegini söyleyen her kim varsa takimin yönetimini bir dakika bile düsünmeden devretmeye hazir oldugumuzu beyan etmek isterim" dedi.



Belediye kisitli destek sunuyor

Kirsehir FK’ya belediyenin kisitli destek sundugunu aktaran Çagatay Torun, "Sadece belediyenin kanuni gerekçelerle kisitli destegi, birkaç yöneticinin finansmani ile yürüyen bu takim ve yöneticileri saygiyi hak etmektedirler. Sirf kendileri belirli konularda dahil olamadiklari ya da baska arzulari yerine getirilmedigi için kendileri gibi tribünden gelen yönetim kurulunu düsmanlari imis gibi elestirmek, yipratmak hak olmadigi gibi mertçe bir davranis da degildir. Takima bir talip çikana kadar takimin daha büyük zarar görmemesi adina görevimizi devam ettirip, kendi tespitlerimize göre gerekli önlemleri alacagiz. Bizleri bugün coskulu bir tempo ile istifaya davet eden sevgili taraftarlarimizi ayni cosku ile kamuoyu olusturup kulübe daha güçlü yeni bir baskan ve yönetim kurulu bulunmasi adina is birligine davet ediyorum. Bu isin gerçeklesmesi halinde yine takimimiza eskiden oldugu gibi tribünlerden taraftar olarak destegimizin devam edecegini de bildirmek isteriz" diye konustu.

Kirsehir FK oynadigi 5 maçin 3’ünden maglup, 2’sinden ise beraberlikle ayrildi.

Kaynak: İHA