Ismail Serbest Açiklamasi 'Hemen Hemen Pozisyonsuz Bir Maçi Bitirdik'

Alanyaspor Yardimci Antrenörü Ismail Serbest, Fenerbahçe karsisinda alinan 1-0’lik maglubiyete iliskin, “Hemen hemen pozisyonsuz bir maçi bitirdik. Topa sahip olmayan, üretemeyen bir Alanyaspor vardi sahada. Lig basindan bu yana 5 maçlik dilimde açikçasi ilk defa böyle bir sey oldu. Tabii bu Fenerbahçe’nin iyi oyunculardan kurulu olup iyi savunma yapmis olmasindan kaynaklaniyor” dedi.

Trendyol Süper Lig 6. haftasinda Alanyaspor sahasinda Fenerbahçe’ye 1-0 maglup oldu. Karsilasma sonrasi basin toplantisina kirmizi kart görmesi nedeniyle Teknik Direktör Ömer Erdogan yerine, Yardimci Antrenör Ismail Serbest konustu.

Serbest, maçin tamamina bakildiginda istedikleri oyunu oynayamadiklarini ve topa sahip olamadiklarini söyledi.

Ikinci yarida ise topa sahip olduklarini ancak üretkenlik konusunda sikintilar yasadiklarini kaydeden Serbest, “Lig basindan bu yana 5 maçlik dilimde açikçasi ilk defa böyle bir sey oldu. Tabii bu Fenerbahçe’nin iyi oyunculardan kurulu olup iyi savunma yapmis olmasindan dolayi. Bizim daha fazla çalismamiz gereken, üzerinde durmamiz gereken konu üretkenlik. Hemen hemen pozisyonsuz bir maçi bitirdik. Bu maç geride kaldi önümüzde Adana Demirspor maçina hazirlanacagiz. Bu maçi burada birakmaliyiz” dedi.

Teknik Direktör Ömer Erdogan’in kirmizi kart görmesine iliskin de görüslerini dile getiren Serbest, “Bir anlik refleks diye düsünüyorum. Ömer hoca da topu oyalamak istemezdi. Kurallar her yil degisiyor. Çok fazla üzerinde durmanin bir anlami yok” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA