Ismail Kartal Açiklamasi 'Objektif Olsunlar'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal, aldiklari galibiyet için tüm futbolcularini tebrik ettigini söyledi. Kartal, hakem ile ilgili sorulan bir soruya, "Çalistigim bütün kulüplerde hemen hemen hiçbir zaman hakem hakkinda konusmadim ama bugün verilen kararlari herkes gördü. Objektif olsunlar, ne görüyorlarsa onu çalsinlar. Bugünkü isyanim onaydi, yine de hakem hakkinda fazla konusmayacagim" diye cevap verdi.

Trendyol Süper Lig 6. haftasinda Fenerbahçe deplasmanda karsilastigi Alanyaspor’u 1-0 maglup etti. Karsilasma sonrasi basin toplantisindan konusan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal, maça iyi basladiklarini ve öncesinde rakibin neler yapabilecegini iyi analiz ettiklerini söyledi.

Kartal, "Alanya gerçekten iyi bir takim, iyi transferler yapmislar. Bunlari biliyorduk. Oyunun basindan sonuna kadar oyun kontrolü bizim elimizdeydi. Pozisyonlarimiz vardi gol olabilecek. Biraz daha iyi sut atabilsek, biraz daha final paslarini iyi kullanabilsek burada 2 ya da 3-0 maçi kazanabilirdik. Rakibe hemen hemen hiç pozisyon vermedik. Bütün istatistiklerde de bu görünüyor. Bugün burada kazandigimiz için oyuncularimi tebrik ediyorum" dedi.



"Objektif olsunlar"

Hakem hakkinda sorulan soruya ise Kartal, "Çalistigim bütün kulüplerde hemen hemen hiçbir zaman hakem hakkinda konusmadim. Ama bugün verilen kararlari herkes gördü. Çok açik ve net. Göz göre göre de koskoca benim takimimin vermis oldugu emegin bir karsiligi olmasi lazim. Hepimiz vicdanli ve inançli insanlariz. Onun için biraz daha hakemlerimizin dikkat etmesini istiyorum. Objektif olsunlar. Neyi görüyorsa onu versin, ne varsa onu çalsin. Herkese esit olsunlar. Bugünkü isyanim onaydi, yine de hakem hakkinda fazla konusmayacagim, herhalde yönetim bir açiklama yapacaktir" seklinde cevap verdi.

Kaynak: İHA