Tralhao Açiklamasi 'Antalyaspor Daha Fazla Galibiyet Alacak'

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Curtis Valado Tralhao, Antalyaspor’un yeni oyun kimligiyle daha fazla galibiyet alacagini bildirdi.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasinda Antalyaspor, sahasinda karsilastigi Samsunspor’u 2-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Tralhao, galibiyeti trafik kazasinda aile üyeleri yaralanan futbolculari Naldo’ya armagan ettiklerini söyledi.

Bu galibiyet Naldo’nun ailesine bir nebze de olsa yardimci olmasina vesile olacaksa mutlu olacaklarini ifade eden Tralhao, “Zor bir maç olacagini biliyorduk. Rakibin organize bir rakip oldugunu biliyorduk, iyi oyunculara sahipler. Biz Antalyaspor olarak sezon basladigindan bu yana bir sürece inandik. Bu süreç içerisinde insa etmeye çalistigimiz oradaki kimligimizi DNA’miza inanarak çalismalarimizi sürdürdük. Baslangiçtan beri hep ayni seyi söyledik, detaylara çalisip maç kazanmaya baslayacagiz diye. Bu galibiyet ve oyundan tatmin olduk. Antalyaspor daha fazla galibiyet alacaktir, iyi oyun ve yeni kimligiyle maç kazanmaya devam edecektir” diye konustu.

Süper Lig’in zor ve mücadeleci olduguna deginen Tralhao, “Bu tarz liglerde bizim sahit oldugumuz öyle bir durum var. Herkes çok çabuk sonuç almak istiyor. Futboldan çok sonuca odaklaniyor. Biz inandigimiz yolda devam ettigimiz sürece herkesin bekledigi sonuçlari istikrarli bir sekilde alacagimizi biliyoruz. Bu yolda çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA