Kerem Demirbay Açiklamasi 'Çok Iyi Kalitemiz Var'

Galatasarayli futbolcu Kerem Demirbay, Basaksehir galibiyetinin ardindan mutlu oldugunu ifade ederek, “Çok genis bir kadroya sahibiz. Çok iyi kalitemiz var. Hiçbir kötü karakterimiz yok takimda. Bu da çok önemli bir sey. Böyle gidebilir” dedi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasinda deplasmanda karsilastigi RAMS Basaksehir’i 2-1 maglup etti. Maçin ardindan sari-kirmizili oyuncu Kerem Demirbay, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Mücadeleden galip ayrildiklari için mutlu oldugunu ifade eden Demirbay, “Öncelikle çok mutluyum. Bugün maçi kazandik. Çok önemli bir maç. Lig maçi. Maçi komple 90 dakikayi analiz edersem; olgun bir takim gördük. Çok iyi bir takim gördük. En önemlisi takimdik. Bunun için maçi kazandik” seklinde konustu.



“Çok iyi kalitemiz var”

Takima alisma süreci hakkinda sorulan soruya Demirbay, “Diyelim uyduk kaç sifir yenelim her maçi. Böyle bir durumda maçlari kazaniyoruz. Maglubiyetimiz yok. Çok genis bir kadroya sahibiz. Çok iyi kalitemiz var. Hiçbir kötü karakterimiz yok takimda. Bu da çok önemli bir sey. Böyle gidebilir” yanitini verdi.

“Her zaman oynamak istiyorum”

Takimdaki genis kadroda zaman zaman forma sansi bulamayacagi hatirlatilan Demirbay, “Benim hocalarima güvenim sonsuz. Profesyonel bir oyuncuyum. Isim bu, bu yüzden hoca öyle karar verdiginde mutlu olmam her maç oynamak istiyorum. Öyle olmadigi sürece zaten bir futbolcu herhalde o kadar profesyonel olamaz. Güvenim sonsuz, her maç oynamak istiyorum” ifadelerini kullandi.

Kerem Demirbay, sari-kirmizili taraftarlarin kendisine ‘Dayi’ seklinde lakap takmasinin güzel bir sey oldugunu ifade etti.

Kaynak: İHA