Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Ilk Top Yine Gol Oldu, Üzgünüz'

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, kalelerine gelen ilk topun yine gol oldugunu belirterek maçi kaybettikleri için üzgün olduklarini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasinda Samsunspor, deplasmanda karsilastigi Antalyaspor’a 2-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, maçin basinda oyunun üstünlügünü ellerine aldiklarini belirterek, belirli dakikaya kadar götürdüklerini kaydetti.

Rakibin önalan baskisini iyi yaptigini dile getiren Eroglu, “Antalya takimina karsi baskiyi kirip özellikle orta sahadan üçüncü bölge geçislerini degerlendirme çalistik ve savunma arkasina attigimiz toplarla da pozisyon bulmaya çalistik. Yakaladigimiz pozisyonlar vardi. Golü biz atsak farkli bir senaryo olusabilirdi. Son zamanlarda kaleye gelen ilk topta yine bir sansiz gol yedik. Aslinda dogru pozisyon alsak da uzaklastirmadigimiz bir topta kalemizde golü gördük. Maçi çevirmek için bir efor sarf ettik oyuncularimin maçin belli bölümlerinde aslinda gol atmak için pozisyonlara da girdi ceza sahasi girisleri yaptik ama bir türlü degerlendiremedik. Deplasmanda çokta bu kadar pozisyona girilmez bunlari degerlendirmemiz gerekiyor. Yine gol kaçirdik. Kaybettigimiz için üzgünüz” diye konustu.



"Iyi bir takim olma yolunda gidiyoruz"

Yeni bir takim olduklarinin altini çizen Erdoglu, “Önümüzdeki süreçte gerçekten çok iyi bir takim olacagiz göreceksiniz. Ama süreç biraz bizim tarafimizdan iyi islemiyor. Dedigim gibi rakibin geldigi geçen hafta da bunu yasamistik gelen pozisyonlar gol oldu vurus gol oldu bu durum tabii ki bizi de üzüyor. Önümüzdeki süreçte milli takim arasinda iki tane maç var, bunu en iyi sekilde degerlendirmek istiyoruz. Su an bes maçin dördünü deplasmanda oynadik, sürekli deplasmanda oynuyoruz. Bunun da altindan kalkmak zorundayiz. Kaybettigimiz için üzgünüz. Santrfor pozisyondaki oyuncularin pozisyonu biz de istiyoruz gol atmasini. Çok çalisiyoruz sonuçta yine olmadi ama pes etmek yok. Önümüzdeki süreci çok iyi geçecegimize inaniyorum. Iyi bir takim olma yolunda gidiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA