Johannes Thorup Açiklamasi 'Daha Iyi Oynayabilirdik'

Nordsjaelland Teknik Direktörü Johannes Thorup, Fenerbahçe karsisinda iyi baslayamadiklarini ifade ederek, "Daha iyi oynayabilirdik. Ilk yarida ilk 35 dakika iyi degildik. Üzerimizde baski vardi. Fenerbahçe iyi bir takim" dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçinda Danimarka ekibi Nordsjaelland, deplasmanda karsilastigi Fenerbahçe’ye 3-1’lik skorla maglup oldu. Müsabakanin ardindan Nordsjaelland Teknik Direktörü Johannes Thorup basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Karsilasmayi degerlendiren Thorup, ilk 35 dakika iyi oyun sergileyemediklerini aktararak, "Daha iyi oynayabilirdik. Ilk yarida ilk 35 dakika iyi degildik. Üzerimizde baski vardi. Fenerbahçe iyi bir takim. Daha iyi yönlendirebilirdik" seklinde konustu.



"Futbol bir sans oyunu degildir"

Gruptan çikma sanslari hakkinda ise Thorup,"Futbol sans oyunu degildir. Çok teknik vardir. Ilk yari iyi degildik. Iyi bir deneyim oldu. Bekledigimiz gibi çok iyi atmosfer vardi. Iyi oynadik, iyi hazirlandik. Bazen böyle olabiliyor. Böyle oynadilar ama bence esitlik vardi. Biz de önemli oynadik. Fenerbahçe daha çok defans yapti ve ileri sekilde oynadi" diye konustu.

Kaynak: İHA