Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi'nde Dersler Basliyor

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, Spor Akademisi için yeni dönem derslerine basliyor.

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Akademi derslerini Masa Tenisi, Voleybol, Taekwondo, Okçuluk, Kick Boks, Jimnastik, Tenis, Basketbol ve Futbol branslarinda düzenliyor. 7-14 yas arasi Yenimahalleliler için alaninda deneyimli antrenörler esliginde hafta sonu yapilacak spor akademisi dersleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi ve Batikent Ali Öcal Futbol Stadi’nda gerçeklestirilecek. Ön kayit yaptirmak isteyen ilçe sakinleri www.yenimahallebelediyesisporkulubu.com web sitesi üzerinden ve 344 88 86 - 315 99 14 numarali telefondan detayli bilgiye ulasabiliyor.

5 yildizli spor tesislerinde ilçe sakinlerine saglik için spor yapma imkani sunan ve genç yetenekleri kesfederek spor camiasina kazandiran Yenimahalle Belediyesi, Yenimahalleli çocuklari spora tesvik etmek amaciyla egitimlerini yil boyu sürdürüyor. Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi, 23 Eylül Cumartesi futbol bransinda ve 30 Eylül Cumartesi günü diger branslarda egitimlere basliyor.

Yenimahalle’de egitime oldugu kadar spora da büyük yatirim yapildigini belirten Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Yenimahalle’de spor sevgisini çocuk yasta kazandirmak amaciyla ilçemizin dört bir yanina yüzme havuzlari ve spor tesisleri kazandirdik. Amacimiz çocuklarimizi kötü aliskanliklar yerine spora yöneltmek ve saglikli bir neslin yetismesine katki sunmak. Yenimahalle’ye kazandirdigimiz 5 yildizli spor tesisleri gençlerimizin birçok spor bransinda kendini gelistirmesine olanak sagliyor. Alaninda uzman egitmenlerimiz yaz kis düzenlenen derslerle gençlerimizin gelisimine büyük katki sunuyor. Tüm çocuklari spora yönelmeye ve derslerimize katilmaya davet ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA