Sampiyonun Avrupa Mesaisi Basliyor

Geçtigimiz sezon Türkiye’ye hentbol bransinda kulüpler düzeyinde ilk Avrupa kupasini kazandiran Konyaalti Belediye Spor Kulübü Kadin Hentbol Takimi, 2023-2024 sezonunun ilk Avrupa sinavina Bosna Hersek temsilcisi RK Hadzici deplasmaninda çikacak.

Geçtigimiz sezonun Avrupa kupasi sampiyonu Konyaalti Belediye Spor Kulübü Kadin Hentbol Takimi, Avrupa kupasinda yeni sezonda da iddiali. Türkiye’ye hentbol bransinda kulüpler düzeyinde ilk Avrupa sampiyonlugunu kazandirma basarisini gösteren Mavi Kelebekler, yeni sezonun ilk Avrupa maçina Bosna Hersek’te çikacak. Geçtigimiz sezon oldugu gibi bu yil da kupayi Konyaalti’na getirmek isteyen Konyaalti Belediye SK, 23 Eylül tarihinde deplasmanda RK Hadzici ile karsilasacak. Antalya ekibi, rövans karsilasmasini ise 30 Eylül cumartesi günü Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon’da taraftari önünde oynayacak.

Hedef yeniden sampiyon olmak

Türkiye’nin ilk Avrupa sampiyonu takimi olduklari için büyük bir mutluluk duyduklarini ifade eden Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, "Geçtigimiz sezon final maçinin son düdügüyle birlikte yasadigimiz mutluluk ve gururun tarifi yok. Yeni katilan arkadaslarimizla birlikte daha iyi bir takim haline geldigimizi düsünüyorum. Takimimizin bu yil da Avrupa’da ses getirecek bir basariya imza atacagina inancimiz tam. Bütün sporcularimiza ve teknik heyetimize basarilar diliyorum" dedi.

Geçen yil yakaladiklari basariyi bu yil da yinelemek istediklerinin altini çizen Basantrenör Birol Ünsal ise, Bosna Hersek’te oynayacaklari ilk maçta avantajli bir skor elde ederek Türkiye’ye dönmek istediklerini aktardi.

Kaynak: İHA