Rodrigo Becao Açiklamasi 'Grup Maçlari Öncesi Öz Güvenimiz Yüksek'

Fenerbahçe’nin Brezilyali futbolcusu Rodrigo Becao, Nordsjaelland maçi öncesi yaptigi açiklamada, üst üste aldiklari galibiyetler ile öz güvenlerinin yüksek oldugunu söyledi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçinda Fenerbahçe, yarin Sükrü Saracoglu Spor Kompleksi’nde Nordsjaelland ile karsilasacak. Sari-lacivertlilerin Brezilyali futbolcusu Rodrigo Becao, maç ile ilgili Samandira Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Takimin elde ettigi galibiyet serisine deginerek sözlerine baslayan Becao, "Su anda iyi bir dönemden geçiyoruz, 10 maçi üst üste kazandik. Grup maçlari öncesi öz güvenimiz yüksek. Takim arkadaslarim için iyi bir durum. Yarin oynayacagimiz maç, kolay maç olmayacak. Rakiplerimiz bize karsi daha istekliler. Bu yüzden çalismalarimizi sürdürüyoruz" diye konustu.



"Uyumdan en çok Fenerbahçe yararlaniyor"

Defans hattinda Djiku veya Serdar Aziz ile oynamasini degerlendiren Brezilyali futbolcu, "Takim arkadaslarimin hepsi kaliteli. Alexander ve Serdar da iyi futbolcular. Ikisi de kaliteli. Aramizdaki uyumdan en çok da Fenerbahçe yararlaniyor olmasi bizi mutlu ediyor. Daha yolumuz var amacimiz takimimiza yardim etmek ve kazanabilecegimiz kadar maç kazanmak" ifadelerini kullandi.

"Nerede istenirse orada oynarim"

Kariyerinde daha önce oynadigi takimlarda sag ve sol stoperde görev yaptigi hatirlatilan Becao, bu durumla ilgili söyle konustu:

"Udinese’de 5 yil boyunca sag tarafta oynamistim. Brezilya’da sol tarafta oynadigim maçlar vardi. Hangi tarafta oynadigimi problem olarak görmüyorum. Ben bu takimin bir oyuncusuyum hocamiz nerede isterse orada oynarim. Bana sorarsaniz sag tarafta oynamak isterim. Ama ben bireysel oyuncuyum hangi tarafta oynamam isteniyorsa orada görev yapabilirim."

Kaynak: İHA