Milli Takim Seçmelerine Aydin'dan 3 Isim

Konya’da 26-27 Eylül tarihlerinde yapilacak olan Avrupa Yildizlar Milli Takim Seçmesi’ne Aydin’dan 3 sporcu davet edildi.



Avrupa Yildizlar Milli Takim Seçmesi, 26-27 Eylül tarihlerinde Konya’nin ev sahipliginde gerçeklestirilecek. Milli takim seçmeleri için hazirliklar tamamlanirken elde ettigi basarili dereceler ile önemli sporcu kentleri arasinda yer alan Aydin, milli takim düzeyinde de adindan söz ettirmeye devam ediyor. Türkiye’nin birçok sehrindeki basarili sporcular seçmelere davet edilirken, Aydin’dan da 3 isim seçmelere çagrildi. Seçmelere katilacak olan Cansu Seyhoglu, Muhammed Saritas ve Sevginas Ak isimli 3 basarili sporcu, seçmeleri geçmesi halinde 19-21 Ekim tarihlerinde Sirbistan’in baskenti Belgrad’da yapilacak olan Yildizlar Avrupa Taekwondo Sampiyonasi’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Konu ile ilgili Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nden yapilan paylasimda ise “Konya’da 26-27 Eylül tarihlerinde yapilacak olan Avrupa Yildizlar Milli Takim Seçmesine 3 sporcumuz davet edildi. Davet edilen Cansu Seyhoglu, Muhammed Saritas ve Sevginas Ak sporcularimizi yürekten kutlar, basarilar dileriz” ifadeleri yer aldi.

Kaynak: İHA