Mersin Büyüksehir Belediyesi 2. Birimler Arasi Futbol Turnuvasi Basladi

İçel Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi tarafindan, bu yil 2.’si gerçeklestirilen birimler arasi futbol turnuvasi düzenlendi. Turnuvanin baslama vurusunu gerçeklestiren İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer, daha sonrasinda turnuvada B grubunda yer alan takimlarin ilk maçlarini izledi.

A ve B grubu olmak üzere toplamda 18 takimin katildigi turnuvada, dereceye giren ilk 4 takima kupa ve madalya verilecek. Macit Özcan Spor Tesislerinde gerçeklestirilen turnuvanin açilisina katilan Baskan Vahap Seçer’e Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi tarafindan, ‘33 Vahap Seçer’ yazili forma hediye edildi.

“Biz büyük bir aileyiz”

Turnuvanin açilisinda konusan Baskan Seçer, “Biz büyük bir aileyiz. Hep beraber İçel’e hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katiyoruz. Hepinizin eline, emegine saglik” dedi.

Personele, is hayatlarinin yani sira kendilerine de vakit ayirmalari gerektigi tavsiyesinde bulunan Seçer, “Ben düzenli spor yapiyorum, sizlere de tavsiye ederim. Futbol hepimizin tutkusu. Zamaninda fena bir futbolcu degildik. Ama tabi biz bunu bir spor, amatör aktivite olarak yaptik. Simdi buradaki müsabakalar da öyle olacak. Centilmence geçecegini umuyorum" diyerek tüm takimlara basarilar diledi.

Turnuvanin baslangiç günü programina Baskan Seçer, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, İçel Su ve Kanalizasyon Idaresi (MESKI) Genel Müdürü Irfan Korkmaz, Büyüksehir Belediyesi ve MESKI bürokratlari ile daire baskanlari ve personel aileleri katildi.

Kaynak: İHA