Manisa BBSK'dan Aerobik Cimnastik Sampiyonasinda 5 Madalya 1 Kupa

Manisa Büyüksehir Belediyespor Aerobik Cimnastik takimi, Istanbul’da düzenlenen Kulüplerarasi Türkiye Sampiyonasi’nda 5 madalya 1 kupa kazanarak, organizasyona damgasini vurdu.

Türkiye Cimnastik Federasyonu Aerobik Cimnastik Kulüplerarasi Türkiye Sampiyonasi, Istanbul’da TCF Sancaktepe Kamp Egitim Merkezi’nde düzenlendi.

Manisa Büyüksehir Belediyesporlu cimnastikçiler, 3 sampiyonluk, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük kazandi. Elde ettikleri bu sonuçlarla 15-17 yas kategorisinde takim olarak sampiyon olan yesil beyazli sporcular, sampiyonluk kupasinin da sahibi oldu.

Sampiyonada 18+ yas Okay Arsan Türkiye üçüncülügü, 15-17 yas tek erkeklerde Göktürk Balci Türkiye sampiyonu, 15-17 yas tek kadinlarda Selin Özermis Türkiye ikinciligi, 15-17 yas çiftlerde Göktürk Balci ve Selin Özermis Türkiye sampiyonlugu, 15-17 yas grup kategorisinde Sahra Saylan, Yudum Atan, Ömür Günay, Selin Özermis ve Göktürk Balci Türkiye sampiyonu oldu. Bunun yaninda kazandiklari madalyalarla 15-17 yas kategorisinde takim olarak Türkiye sampiyonu olan Manisa BBSK’li sporcular, sampiyonluk kupasini kazandi.

Manisa Büyüksehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Caner Vatansever, sampiyonaya iliskin yaptigi açiklamada, “Basta antrenörlerimiz Mehmet Ali Ekin ve Ezgi Pazarcik olmak üzere tüm sporcularimizi elde ettikleri basarili sonuçlardan ötürü tebrik ediyorum. Basarilarinin devamini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA