Jacob Neestrup Açiklamasi 'Kazanmak Için Geldik, Sonuç Hayal Kirikligi'

Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup, kazanmak için geldiklerini belirterek, "Aldigimiz sonucun bizim için hayal kirikligi oldugunu söyleyebilirim" dedi.

UEFA Sampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçinda Kopenhag deplasmanda karsilastigi Galatasaray ile 2-2 berabere kaldi. Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup, "Planimiz netti. Buraya kazanmak için geldik. Sürprizdi diyemem. Çünkü 10 yildir Danimarka takimlari basarili bir grafik çiziyor, hem Avrupa hem Türk takimlarina karsi. Yine iyiydik. Ilk yari için sansliydik. Maçin basinda rakip bizden daha iyiydi. Ikindi yarida sahada sadece bir takim vardi, kirmizi karta kadar. Aldigimiz sonucun bizim için hayal kirikligi oldugunu söyleyebilirim" diye konustu.

Maç öncesinde güçlü bir rakiplerinin oldugunu bildiklerini söyleyen Neestrup, "Iyi bir sezon geçirmis takima karsi oynayacagimizi biliyorduk. Özellikle ilk yari çok pasiftik. Daha ileride oynayabilirdik. Bu sekilde oynayarak daha fazla alan bulabilecegimizi biliyorduk. Müthis bir statta oynadik. Büyük bir kulübe karsi oynadik. Danimarka takimlari, genelde ve özelde Türk rakimlarina karsi hep basariliydi. Birkaç sene önce yaptigimiz maçlarda Basaksehir’e, Sivasspor’a karsi iyi sonuçlar aldik. Bu takimlarin bizden daha fazla para harcadigini söyleyebiliriz. Biz kendilerine karsi daha iyi performans sergiledik" seklinde konustu.

Kaynak: İHA