Irliganlispor'dan TFF'ye Bölge Tepkisi

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Irliganlispor Kulüp Baskani Mehmet Akyel, Ege bölgesinde yer almalarina ragmen Iç Anadolu grubuna dahil edilmeleri nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na tepki gösterdi.

2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de, Denizli’yi temsil edecek 3 takimdan birisi olan Irliganlispor, hazirliklarini Teknik Sorumlu Fikret Ozan Özdemir yönetiminde Ak Vadi Sahasi’nda sürdürüyor. Yeni sezon hazirliklari çerçevesinde Süper Amatör Lig takimlarindan Bagbasi Zeytinköyspor ile antrenman maçi yapan kirmizi-siyahlilari, Kulüp Baskani Mehmet Akyel, Baskan Yardimcilari Yusuf Tümbek, Mesut Erkan, yöneticiler Halil Güntürk, Ibrahim Gürel, Ali Yilmaz ve Sportif Direktör Ismet Akyel yalniz birakmadi.

“Kadroyu tamamlamak üzereyiz”

Ligi ve yeni sezon hazirliklarini degerlendiren Baskan Mehmet Akyel, 1 ayi askin bir süredir büyük emek sarf ederek yeni sezona hazirlanmaya çalistiklarini belirterek, “Yeni katilan oyuncular var. Takimda olan eksiklikleri hazirlik maçlari ile tespit etmeye çalisiyoruz. Biz de bu çerçevede iki yeni transfer yaptik. Onlar henüz aramiza katilmadilar ama katilacaklar. Hocanin verecegi rapor istikametinde eksik görülen birkaç yere daha transfer yaparak kadroyu tamamlamak ve transferi kapatmak istiyoruz” dedi.



“Denizli alinip Iç Anadolu Bölgesi grubuna veriliyor”

Gruplarin olusmasini beklediklerini ancak gelen duyumlara göre Iç Anadolu Bölgesi grubuna verileceklerini ögrendigini dile getiren Baskan Akyel, “Bunun üzerine TFF’den Ali Düsmez beyi aradim. O da; ’Asla böyle söylentilere kanmayin. Dosyalar önümde, adaletsiz bir durum varsa ben müdahale edecegim’ diye söz verdi. Antalya grubu olsun eyvallah. Ege grubu olsun eyvallah ama Iç Anadolu nedir. Bize 540 kilometre. Didim’e çocuklari bir hafta kampa götürdük. Sadece otobüse 30 bin lira ödedik. Bir de düsün, Konya - Karaman 500 kilometre 100 bin liradan asagi olmaz. Biz de sadece bu çocuklarin ulasimina ancak para ayirabilecegiz. Olursa da yapacak bir sey yok. Her seye hazirlikliyiz. Ama neden Ege takimlarindan Denizli alinip, Iç Anadolu Bölgesi grubuna veriliyor. Ben bunu merak ediyorum. Böyle bir sey varsa açiklanmadan buna müdahale edilmesi lazim” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA