Her Gün El Salladigi Takim Otobüsü Durunca Dünyalar Onun Oldu

Samsun’da taraftari oldugu Samsunspor’un altyapi otobüsüne defalarca el sallayan 8 yasindaki minik taraftarin hayali sonunda gerçek oldu. 8 yasindaki Çinar Özkan’in yaninda duran otobüsteki kafile Çinar Özkan’a futbol topu hediye etti. Çinar’in sevinci sosyal medyada 5 milyondan fazla izlendi.

Kaleci olmak isteyen Çinar Özkan, Samsunspor’un altyapi tesislerinin yanindaki alanda arkadaslari ile top oynarken defalarca kez gördügü Samsunspor otobüsüne el sallayip durdurmak istedi. Birkaç kez otobüsü durdurmayan Özkan, büyük üzüntü yasadi. Yakin zamanda yine Samsunspor’un altyapi otobüsünü durdurmak isteyen Çinar Özkan’in istegi bu kez karsilik buldu.

Samsunspor altyapi kaleci antrenörleri ve U-19 kalecilerinden Efe Berat Törüz, antrenman sonrasi takim otobüsüne selam veren ve ileride yildiz bir kaleci olma isteyen Minik Çinar için otobüsü durdurdu. Minik Çinar’a futbol topu hediye edildi. Otobüsün durmasi ve aldigi top hediyesinden sonra büyük mutluluk yasayan Çinar’in sevinçli halleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. Çinar’in sevinç görüntüleri sosyal medya hesaplarindan 5 milyondan fazla izlendi ve binlerce yorum yapildi.

Ayni sevinci forma hediye edilince de yasadi

Minik Çinar’a bir jest de Süper Lig ekibi Samsunspor’dan yapildi. Sevinç görüntüleriyle viral olan Çinar Özkan A Takim antrenmanina davet edildi. Futbolcularla tek tek fotograf çektiren Çinar’a kaleci Jakup Szumski tarafindan imzali kaleci formasi hediye edildi. Aldigi hediye ile büyük mutluluk yasayan Çinar, viral olan sevincini tekrar yapmasi çevredekileri de gülümsetti.

“Büyüyünce Lev Yashin gibi bir kaleci olmak istiyorum”

Büyüyünce kaleci olmak istedigini belirten Çinar Özkan Ihlas Haber Ajansi mikrofonuna yaptigi açiklamada, “Otobüsteki sevinç görüntülerimi kendim de izledim. Birkaç kez otobüse selam vermistim ama beni görmemislerdi. O zamanlar çok sinirlenmistim. Sonra da beni gördüler ve korna çaldilar. En sonunda da baska gün selam verdigimde durup bana top hediye ettiler. Bugün de Samsunspor antrenmanina geldim. Kaleciler ve oyuncular ile tanistim. Kaleci bana kendi maç formasini hediye etti. Büyüyünce kaleci olmak istiyorum. Büyüyünce de Lev Yashin gibi efsane bir kaleci olmak istiyorum” dedi.

Minik Çinar, futbolcu ve kalecilerle tanistiktan sonra antrenmani izledi.

Kaynak: İHA