Fenerbahçe, Nordsjaelland Maçina Hazir

UEFA Avrupa Konferans Ligi ilk maçinda Danimarka ekibi Nordsjaelland ile sahasinda karsilasacak olan Fenerbahçe, bu maçin hazirliklarini bugün yaptigi antrenma ile tamamladi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçinda yarin Sükrü Saracoglu Spor Kompleksi’nde Nordsjaelland’i konuk edecek. Sari-laciverliler, bu maçin hazirliklarina Samandira Can Bartu Tesisleri’nde yaptigi antrenmanla tamamladi. Ilk 15 dakikasi basina açik olarak gerçeklestirilen antrenmanda Teknik Direktör Ismail Kartal, ilk olarak oyunculariyla kisa bir toplanti yapti. Isinma hareketleri ile baslayan antrenmanda daha sonra takim 3 gruba ayrilarak top çalismasi yapti. Antrenmanin basina kapali bölümünde ise Nordsjaelland maçinin taktigi üzerinde duruldu.

Uzun süredir sakatligi nedeniyle formasindan uzak kalan Emre Mor ve UEFA listesinde yer almayan Bartug Elmaz, takimdan ayri düz kosu yapti.

Sari-lacivertlilerde sakatligini atlatan ve Antalyaspor maçinda forma giyen Ferdi Kadioglu da antrenör esliginde saha kenarinda kosu çalismasi yaparken; kaleciler Dominik Livakovic, Irfan Can Egribayat ve Furkan Akyüz kaleci antrenörü esliginde çalismalar yapti.

Kaynak: İHA