DOSB Süper Kupa'nin Sampiyonlari Belli Oldu

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Ligi Süper Kupasi finalinde yapilan son maç ile kupalar sahibini buldu.



Süper lig sampiyonu Gökhan Tekstil ve Yükselme grubu sampiyonu Bahar Tekstil 19 Eylül 2023 Sali günü saat 19.00 final maç için sahaya çiktilar. Bu yil üçüncü kez yapilan ve coskulu bir taraftar kitlesinin izledigi süper kupa final maçinda; OSB Süper lig sampiyonu ve yükselme grubu sampiyonu olan iki takim son düdük çalana kadar mücadeleyi birakmadilar. Gökhan Tekstil ve Bahar Tekstil takimlari arasinda bastan sona çekismeli geçen maçi 5-1 Gökhan Tekstil takimi kazanarak bu kupayi ilk kez evine götürdü. Maçin orta hakemi Veysel Akay ve yardimci hakemleri Ömer Yayin ve Özgür Karabacak’in basarili bir yönetim gösterdigi maç rekabetle beraber dostluk içinde tamamlandi.

“Yeni sezona iyi bir baslangiç olmustur”

Karsilasmanin sonunda Süper kupayi veren DOSB Bölge Müdürü ve Futbol Tertip Komitesi Baskani Ahmet Tas, “Sezon açilis maçi niteliginde oynanan bu maç lige güzel bir baslangiç olmustur. Yaptigimiz firmalar arasi bu organizasyonlarin birlik ve beraberligi daha da artirdigini görmekteyim. Bu da bizim yaptigimiz sportif faaliyetlerin amacina ulastigina isaret ediyor. Bu sebeple bu faaliyetleri katlayarak arttirmayi düsünüyoruz” dedi.

Takim yöneticileri maçi degerlendirdi

Gökhan Tekstil teknik direktörü Mevlüt Tugan, “Uzun yillardan beri Süper Lig sampiyonlugunu finalde kaybediyorduk. Geçen sene yapilan turnuvada inandik ve inancimizin meyvesini Süper Lig kupasini kaldirarak gerçeklestirdik. Bu maça iyi hazirlandik. Gerekli analizleri yaptik. Sahaya da bunlari iyi bir sekilde yansittik. Bu da basariyi getirdi. Yönetim Kurulumuz bu tarz sosyal aktivitelerde bize yüzde yüz destek vermektedir. Bu da sampiyonlugumuz için büyük bir motivasyon kaynagi olmustur. Bu sene yaptigimiz Süper Kupa Maçini kazanarak ta bunu gösterdigimize inaniyoruz Yeni sezonda da iddialiyiz. Sezon sonu hedefledigimiz, hayal ettigimiz yerde olacagiz” dedi.



Bahar Tekstil Yöneticisi Mahir Aysu, “Zor bir maç bizi bekledigini biliyorduk. Gökhan Tekstil kaliteli ve güçlü oyunu olan bir takim. Biz de iyi bir takimiz. Yükselme Grubunu sampiyon olarak tamamladik. Yeni bir takim olmamiza ragmen sanki yillardan beri beraberce top oynamis köklü bir takim gibiyiz. Tabi bazi eksikliklerimiz var bu eksikliklerimizi gidermek için daha çok çalisacagiz. Yükselme grubunda göstermis oldugumuz basariyi Süper Ligde de göstermek istiyoruz. Çok iyi takim olacagiz. Taraftarlara sesleniyorum, desteklesinler. Güçlü bir Bahar Tekstil olacak. Sahada kazanmak için elinden geleni yapan, oynayabildigi kadar dominant bir oyun oynayan, seyredenlere seyir zevki veren, hiçbir rakipten çekinmeyen bir Bahar Tekstil izlettirmek bizim ilk hedefimiz olacak. Umarim bunu basaririz. Bu vesileyle Süper Ligde oynayan tüm takimlara basarilar dilerim” diye konustu.

Kaynak: İHA