Büyüksehir, Amatör Spor Kulüplerine 1,5 Milyon TL'lik Malzeme Destegi Verecek

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, amatör spor kulüplerine yaklasik 1,5 milyon TL tutarinda malzeme desteginde bulunacak.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, sporun ve sporcunun yaninda olmaya ve genç yetenekleri desteklemeye devam ediyor. Bu çerçevede Büyüksehir Belediyesi geleneksel olarak her yil gerçeklestirdigi Amatör Spor Kulüpleri Spor Malzemesi Dagitim Töreni’ni bu yil da düzenliyor.

Gençlerin fiziksel ve manevi egitimlerinde önemli bir yeri olan amatör sporu desteklemeyi önemli bir görev bilen Kayseri Büyüksehir Belediyesi, bu istikamette Amatör Spor Kulüpleri Spor Malzemesi Dagitim Töreni düzenleyecek. Törende yaklasik 1,5 milyon TL’lik spor malzemesi sporculara dagitilacak.

Amatör spor kulüplerinin önemli merkezi olan Sümer Spor Tesisleri’nde 21 Eylül Persembe günü gerçeklestirilecek olan törende, Büyüksehir Belediyesi tarafindan yaklasik 1,5 milyon TL maliyeti olan spor malzemesi, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in katilimlariyla sporculara dagitilacak.

Dagitilacak olan spor malzemeleri içerisinde 2 bin 100 adet esofman takimi, 2 bin 50 adet yagmurluk, 500 adet dijital antrenör üstü, 50 adet boks eldiveni, 50 adet boks forma sort, 50 adet ise boks antrenman ayakkabisi olacak.

Kaynak: İHA