Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canikli Sporcular Zaferden Zafere Kosuyor'

Down Sendromlular Avrupa Sampiyonasi’ndan zaferlerle dönen Canikli milli sporcu Ali Topaloglu’nu agirlayan Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Canikli sporcular zaferden zafere kosuyor” dedi.

Down Sendromlular Avrupa Sampiyonasi’nda sampiyonluklar ve dereceler elde ederek ülkenin gururu olan Canik Belediyespor Kulübü milli sporcusu Ali Topaloglu, Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi’yi makaminda ziyaret etti. Canikli Milli sporcu Ali Topaloglu’nu ve ailesini makaminda agirlayan Baskan Ibrahim Sandikçi, Canikli milli sporcuyu basarilarindan dolayi tebrik ederek, hediye takdiminde bulundu.

"Canikli sporcular zaferden zafere kosuyor"

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, kariyerinde olimpiyat ve dünya sampiyonluklari da bulunan ve Down Sendromlular Avrupa Sampiyonasi’nda 3’üncü kez Avrupa sampiyonlugunu gögüsleyen Canik Belediyespor Kulübü milli sporcu Ali Topaloglu’nu makaminda agirlayarak, basarilarindan dolayi kutladi. Canik’te çocuklari ve gençleri ilgi alanlarina göre spor branslariyla bulusturmaya devam ettiklerini belirten Baskan Ibrahim Sandikçi, “Ilçemizde her yas grubundan çocuk ve gencimizi ilgili alanlarina göre belirledikleri spor branslariyla bulusturmaya devam ediyoruz. Kendilerini sportif etkinlikler ve egitimlerle bir araya getirerek zihinsel ve bedensel gelisimlerine katki sunuyoruz. Farkli spor branslarinda yeteneklerini kesfetmelerine vesile oldugumuz nesillerimizin ilgi duydugu spor branslarini profesyonel olarak icra etmelerini saglarken ayni zamanda milli takimlarimiza yeni sporcular kazandirmaya devam ediyoruz. Sporcularimiz bireysel ve takim sporlarinda basaridan basariya kosmaya devam ediyor. Canikli milli sporcumuz Ali Topaloglu, Avrupa sampiyonasinda gösterdigi üstün performansla sampiyon olarak bizleri yeniden gururlandirdi. Canikli milli sporcumuz Ali Topaloglu’nu bir kez daha yürekten tebrik ediyor, sporcumuzun yetismesinde katkilarda bulunan ailesine, antrenörlerimize ve emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum. Basarilari daim olsun” diye konustu.

Ali Topaloglu, Down Sendromlular Avrupa Sampiyonasi’nda erkekler disk ve gülle atmada Avrupa sampiyonu olarak altin, erkekler 100 ve 200 metre kosuda gümüs ve erkekler 1500 ve 400 metrede kosuda ise bronz madalyanin sahibi oldu.

Kaynak: İHA