Attila Mosci Açiklamasi '3 Haftada 3 Galibiyet Alinca Mutlulugum Bin Kat Daha Artti'

Çaykur Rizespor’un yeni transferlerinden Attila Mosci, su anada kadar her seyin iyi gittigini söyleyerek, "3 haftada 3 galibiyet alinca mutlulugum bin kat daha artti" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasinda cumartesi günü saat 17.00’de sahasinda Sivasspor ile karsilasacak olan Çaykur Rizespor, bu maçin hazirliklarini sürdürüyor. Antrenman öncesinde yesil-mavili ekibin yeni transferlerinden Attila Mosci basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Sivasspor ile oynanacak maç hakkinda konusan Mosci, "Ilk iki maçla ilgili yorum yapamiyorum. Burada yoktum. Çaykur Rizespor’a, Trabzonspor maçi ile basladim. Oynadigim son 3 maçta da 9 puan aldik. Tabii ki çok iyi bir sonuç. Ilk 5 haftada 2 puan ortalamasi tutturuldu. Umarim yolumuza devam ederiz. Sivasspor maçi da her maç gibi zor olacak ama sunu unutmamaliyiz ki evimizde oynayacagiz. Evimizde oynadigimiz her maçin talibi biziz. Bu da o maçlardan biri" diye konustu.



"Daha önümüzde çok yol oldugunu düsünüyorum"

Zaman geçtikçe takimin birbirine daha çok alisacagini ifade eden Mosci, "Hepimiz biliyoruz, yeni bir takimiz. Bu tür durumlarda iyi baslamak önemlidir. Takimi da birbirine tutar, takim birbiriyle daha iyi iletisim halinde olur. Daha önümüzde çok yol oldugunu düsünüyorum. Böyle devam edersek iyi bir yolda oldugumuzu düsünerek, takimin birbirine alisma sürecini daha da kisalacagini ve daha iyi bir takim haline, daha birbirine aliskin bir takim haline gelebilecegimizi düsünüyorum. Simdi çok baslardayiz. 5 hafta geçmisken bununla ilgili bir öngörüde bulunmak çok zor. Biz her hafta, her maç elimizden gelenin en iyisini yagacagiz. Bakalim nerede bitirecegiz" ifadelerini kullandi.

"3 haftada 3 galibiyet alinca mutlulugum bin kat daha artti"

Çaykur Rizespor’a geldigi için mutlu oldugunu söyleyen Mosci, "Buraya gelmeden önce eski Fenerbahçeli oyuncu Attila Szalai’den bilgi aldim. Onun disinda baska kimseden bilgi almadim. Attila bana çok iyi bir ülke oldugunu, futbolunda iyi oldugunu söyledi.

Ben de Çaykur Rizespor’a geldigim için çok mutluyum. Zaten 3 haftada 3 galibiyet alinca mutlulugum bin kat daha artti. Su ana kadar her sey yolunda gidiyor. Sikayet edebilecegim bir sey yok” seklinde konustu.

Kaynak: İHA