Alanya'ya Tatile Gelen Hollandali Turistlerin Szymanski Kuyrugu

Hollanda Ligi takimlarindan Feyenoord’un taraftarlari, Fenerbahçe’ye transfer olan Szymanski’ye destek için Alanyaspor-Fenerbahçe maçini izleyecekler. Bilet almak isteyen Hollandalilar, Passolig karti sisteminde internet baglantisi olmayinca saatlerce kuyrukta beklediler.

Alanya’ya tatile gelen ve 24 Eylül Pazar günü Alanyaspor - Fenerbahce maçinin oldugunu ögrenen Hollanda temsilcisi Feyenoord’un taraftarlari, kendi takimlarinda da bir süre oynayan Szymanski’yi izlemek için saatlerce Passolig kuyrugunda beklediler. Bilet satislarinin yapildigi ofis önünde Fenerbahçeli taraftarlar uzun kuyruklar olustururken, aralarinda turistlerin de oldugu gözlendi.

Hollandali turistlerin, Feyenoord taraftari olduklari ve sezon basinda Dinamo Moskova’dan Fenerbahçe’ye transfer olan, geçen sezonu Feyenoord’da kiralik olarak tamamlayan 24 yasindaki Szymanski’yi izlemek için kuyrukta bekledikleri ögrenildi.

Hollanda Ligi sampiyonlugu da yasayan Szymanski’yi hala unutamadiklarini belirten turistler, mutlaka Passolig karti alarak Fenerbahçe’ye destek olacaklarini söylediler.

Kaynak: İHA