28 Yildir Hizmeti Veren Hastane Çitayi Yükseltiyor

1995 yilindan beri Sakarya’da saglik alaninda hizmet veren Özel Adatip Hastanesi, yeni yatirim çalismalari ile sehre saglik alaninda verdigi hizmeti daha da yüksege çikartmayi hedefliyor.

Kuruldugu günden beri Sakaryalilara saglik alaninda hizmet veren Özel Adatip Hastanesi, alaninda yatirimlarina hiz kesmeden devam ediyor. Uluslararasi standartta yeni bir Agiz ve Dis Sagligi Merkezi çalismasinda sona gelen hastane, yeni bir saç ekim birimi alani ile birlikte Sakarya markasini saglik turizminde de üst seviyelere çikartmayi planliyor. Yeni çalismalari hakkinda konusan Özel Adatip Hastanesi Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Dr. Gökhan Öner, hastane olarak sehre hizmet vermekten büyük gurur duyduklarini ve Sakarya halkindan aldiklari güç ile yeni yatirimlar için baslattiklari süreçlerin sonuna geldiklerini açikladi.

Öner, “Özel Adatip Hastanesi olarak önce insan misyonuyla Sakarya’mizin hizmetinde olmaktan, Sakarya’ya deger katmaya çalismaktan her zaman büyük mutluluk duyuyoruz. Bu çerçevede yeni yatirimlarimiza ve çalismalarimiza da hiz kazandirdik. Özel Adatip Hastanesi Agiz ve Dis Sagligi Merkezi direktörünüz Prof. Dr. Hakan Akin ve akademik kadromuzla birlikte sehrimize yeni bir dis merkezi kazandirmak için gerekli süreçleri titizlikle gerçeklestiriyoruz. Insanlarimizin saglikla gülümsemesinden aldigimiz ilhamla, var gücümüzle çalisiyoruz” dedi.



"Sakarya’nin global pazarda bir marka olmasi için çalismalarimiza devam ediyoruz"

Öner, hastanenin saç ekim birimindeki çalismalarin da hizlanarak devam ettigini ifade ederek, “Saç ekim birimimizde de çalismalarimiza devam ediyoruz. Birimimiz, hastanemizin içerisinde kazandirdigimiz yeni alan ile büyüyerek hizmetine devam ediyor. Türkiye’nin saglik turizmi pazarinin yarisina sahip olan saç ekimde de Sakarya’nin global pazarda bir marka olmasi için çalismalarimiza devam ediyoruz. Özel Adatip Hastanesi olarak sehrimizin en büyük markasi Sakaryaspor, Basketbol 2.Lig takimimiz Sakarya Büyüksehir Basketbol, Hentbol Süper Lig’de sehrimizi Avrupa’da temsil eden Sakarya Büyüksehir Hentbol ve Sakarya Kadin Futbol takimlarimizin saglik sponsorlugunu üstlenerek basarilari ile gururlaniyoruz. Bir spor sehri olan Sakarya’da spora katki saglamayi ve sporcu sagligi konusunda da sporcularimiza her zaman destek olmayi misyon edindik” diye konustu.



"Agiz ve Dis Sagligi Merkezimizi vatandaslarimizin hizmetine sunmayi hedefliyoruz"

Özel Adatip Hastanesi Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Dr. Gökhan Öner, “Ileri düzeyde uluslararasi standartlarda olacak Özel Adatip Hastanesi Agiz ve Dis Sagligi Merkezimizi kisa süre içerisinde vatandaslarimizin hizmetine sunmayi hedefliyoruz. Kalite politikalarimizi güncel tutmak ve daha da ileri tasimak adina çalismaya devam ediyor ve yatirimlarimizi güçlendiriyoruz. Amacimiz Sakarya’mizin potansiyeline destek olmak, sehrimize deger katmak ve Sakarya’nin gelisim sürecine en üst katkiyi verebilmektir" seklinde konustu.

Kaynak: İHA