Sincan Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupasi'nda Tur Atladi

Türkiye Kupasi ön eleme maçinda Yozgat Belediyesi Bozokspor ile karsi karsiya gelen Sincan Belediyespor maçin kazanani oldu ve adini bir üst tura yazdirdi.

Tarihinde ilk defa Ziraat Türkiye Kupasi’na alinan Sincan Belediyespor ilk maçinda Yozgat Belediyesi Bozokspor’u konuk etti. Mücadele seviyesi çok yüksek geçen maçta 90 dakika 0-0 sona erdi. Uzatmalara giden maçta 99. dakikada Yozgat takimi 1-0 öne geçti. Rakibinin golüne hizli bir sekilde karsilik veren Sincan Belediyespor 103.dakikada Canberk Özçakir’in attigi golle 1-1’lik esitligi sagladi.

Ataklarini hizlandiran Sincan takimi maçin 120+1. dakikasinda Batuhan Kazan’in kafasindan buldugu golle müsabakayi 2-1 kazandi ve bir üst tura yükseldi. Sincan Belediye Baskani Murat Ercan, Sincan Belediyespor’un galibiyet sevincine ortak olarak takimi tebrik etti.

Sincan Belediye Baskani Murat Ercan, Sincan Belediyespor’un basarisini tebrik ederken takimi “Ilk kez Ziraat Türkiye Kupasi karsilasmasinda sahaya çikarak, galibiyet kazanan Sincan Belediyespor’umuzu tebrik ediyorum. Kaplanlarimizla adim adim Sampiyonluga” mesaji ile kutladi.

Kaynak: İHA