Volkan Demirel Açiklamasi 'Yavas Yavas Toparlanarak Lige Daha Iyi Konsantre Olacagiz'

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, henüz lige tam olarak isinamadiklarini söyleyerek, “Yavas yavas toparlanarak lige daha iyi konsantre olacagiz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasinda deplasmanda Fatih Karagümrük ile karsilasan Hatayspor, sahadan 0-0 beraberlik ile ayrildi. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Ilk yari ortada olan bir maçti. Ikinci yari bizim hakimiyetimiz sahada daha çok hissedildi. Yakaladigimiz penaltiyi atabilsek maçin seyri çok daha farkli olacakti. Yine üzüldügüm bir maç oldu. Bugün ile birlikte 4-5 puan kaybetmis olduk. Savunma anlaminda daha iyi durumdayiz ama ileride daha iyi olmaliyiz. Yeni bir takimiz, genç bir takimiz. Yavas yavas toparlanarak lige daha iyi konsantre olacagiz” diye konustu.

Fatih Karagümrük Kulübü’nün kendisinde önemli bir yeri oldugunu söyleyen Volkan Demirel, “Benim teknik direktörlüge adim attigim kulüp Karagümrük. Ben Fatih dogumlu bir insanim. Bunu her yerde söylüyorum. Bugünkü giydikleri forma da anlamli bir forma. Depremi gönülden hisseden her insana minnettariz. Alparslan hoca benim teknik direktörlük dönemimde oyuncuydu. Yeni bir yola çikti. Umarim zamanla daha iyi olacaktir” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA