Tolunay Kafkas Açiklamasi 'Kazanmak Önemliydi'

Sivasspor deplasmanindan 3 puanla ayrilan MKE Ankaragücü’nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas, maçin ardindan konustu. Kafkas, “Sivas deplasmani her zaman zordur. Genel oyun anlayisimizdan da uzak kaldik. Bugün maçi kazanmak önemliydi ligdeki ilk galibiyetimizi aldik” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasinda Sivasspor deplasmanindan 3-1’lik galibiyetle ayrilan MKE Ankaragücü’nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi. Kafkas, “Ilk devre vasat oyun oynadik. Geçislerde çok top kaybi yasadik. Sivas deplasmani her zaman zordur. Genel oyun anlayisimizdan da uzak kaldik. Bugün maçi kazanmak önemliydi ligdeki ilk galibiyetimizi aldik. Teknik direktörlüge yeni baslayan Servet kardesime de basarilar diliyorum. Sivas zaten çok sevdigimiz bir yer. Sivasspor’a da basarilar diliyorum” dedi.



“Gergin degildim”

Bir gazetecinin, “Maç esnasinda sizi çok gergin gördük. Bunun sebebi nedir?” seklindeki sorusuna ise Kafkas, “Gergin degildim oyuna konsantreydim. Ofansif yönde hamlelerimiz olacakti. Clinton N’Jie’nin atilmasi isimizi kolaylastirdi açikçasi. Sivasspor’u da ben begendim. Sivasspor bu sene ligi iyi bitirir bence. Olabildigince sakin olmaya çalisiyorum maçlarda” yanitini verdi.

Kaynak: İHA