Servet Çetin Açiklamasi 'Maglubiyet Canimizi Sikti'

MKE Ankaragücü’ne sahasinda 3-1 yenilen Sivasspor’da Teknik Direktör Servet Çetin maçin ardindan konustu. Çetin, “Net pozisyonlarimiz da var, isin açikçasi beraberlige üzülecekken maglup olduk bu da bizim canimizi çok sikti. Çok söyleyecek bir sey bulamiyorum” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasinda MKE Ankaragücü’nü konuk eden ve sahadan 3-1 maglubiyetle ayrilarak bu sezonki 2. yenilgisini alan Sivasspor’da Teknik Direktör Servet Çetin, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi. Karsilasmayi degerlendirerek sözlerine baslayan Çetin, “Çok söyleyecek bir sey bulamiyorum. Maça çok iyi basladik golü bulduk. Sonra gol yedik ama yine de oyunun hakimiyeti bizdeydi. Net pozisyonlarimiz da var, isin açikçasi beraberlige üzülecekken maglup olduk bu da bizim canimizi çok sikti. Çok söyleyecek bir sey bulamiyorum. Oyuncu arkadaslari da tebrik ediyorum verdikleri mücadeleden dolayi. Net pozisyonlarimizi da degerlendiremedik. 10 kisi kalinca bütün planimiz bozuldu. Daha farkli bir maç seyrettirebilirdik ama yine de arkadaslarimiz iyi mücadele edip net pozisyona girdiler. Maglup olunca oyunun ve performansin kiymeti olmuyor kimse de tebrik etmiyor. Her yoruma saygiliyiz yapacak bir sey yok” dedi.



“N’Jie’nin durumunu degerlendirecegiz”

Bir basin mensubunun, “Clinton N’Jie’nin kirmizi kart görmesini nasil degerlendiriyorsunuz? Bir yaptirimi olacak mi?” sorusuna Çetin, “N’Jie’nin durumunu degerlendirecegiz. Aslinda oyundan alacaktim ama pozisyona girdi. Devre arasinda da uyardim sari kartiniz var dikkat edin dedim ama yaptigi acemilik oldu. Çok konusmak da istemiyorum ama hakemlerden dolayi 2 haftadir sikinti yasiyoruz. Bunlari bahane olsun diye de söylemiyorum. Hakemler biraz daha dikkatli olursa sevinecegim. N’Jie’ye de bakacagiz, degerlendirecegiz. Futbolcu arkadaslar 10 kisi kalmasina ragmen gerçekten çok iyi mücadele etti. Manaj ve Koita da hazir degil. Barrow’la da konustuk o da hazir degil. Hazir olmayanlar da hazir olursa daha iyi olacak. Hazir olmayanlar da hazir olursa çok iyi bir rekabet ortami olacak” yanitini verdi.

“Tolunay hocaya tesekkür ediyorum”

MKE Ankaragücü teknik direktörü Tolunay Kafkas’in kendisi ile ilgili düsüncelerine tesekkür eden Çetin, “Tolunay hocaya tesekkür ediyorum, hocadan iyi laflar duymak beni mutlu etti. Saygi duydugum hocalardan bir tanesi. Gerçekten Ankaragücü 2 puanla geldiler ama inanilmaz dogru pozisyon alan iyi bir takim kurmus Tolunay hoca. Tolunay hocayi ve takimini tebrik ediyorum. Daha da iyi yerlere geleceklerini düsünüyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA