Sakaryaspor-Bodrumspor Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasinda oynanan Sakaryaspor-Bodrumspor karsilasmasi sonrasinda iki takim teknik direktörü basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasinda Sakaryaspor, sahasinda karsilastigi Bodrumspor’a 2-0 maglup oldu. Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, “Müsabakada gördük ki çalistigimiz tüm aksiyonlari sahada görebildik. Zor bir deplasman, zor bir takim sonradan gelen oyuncularla birlikte daha da zor bir hale geldi aslinda. Bugünün en kötü tarafi sahaydi buda hem karsi tarafa hem de bize çok fazla oynama imkani vermedi. Bizde mücadele olarak o kötü sahanin üstesinden geldik. Dolayisiyla da maçi kazanmasini bildik. Oyuncularimi kutluyorum zor bir deplasmandan çok güzel bir galibiyet aldilar. Geçen seneden beri oynadigimiz oyun belli. Bunu her geçen gün birazcik daha gelistirmeye çalisiyoruz. Rakiplerimiz çok zor, çok kuvvetli. Dolayisiyla oyunumuzu gelistirerek yine isin içinde olmak istiyoruz ve bunun için de çalisiyoruz. Bence bugün saha disinda her sey iyiydi, hakemler iyiydi, biz iyiydik. Sakaryaspor elinden geleni yapti ama yetmedi. Dolayisiyla kazandigimiz için bu zorlu deplasmandan üç puana döndügümüz için çok mutluyum. Oyuncularimi tebrik ediyorum” dedi.



“Takim olarak oynadigimiz futbol çok fazla ön plana çikmadi”

Sakaryaspor’un Yardimci Antrenörü Turgay Karsli, “Takim olarak oynadigimiz futbol çok fazla ön plana çikmadi. Daha çok kaybettigimiz toplar daha çok veremedigimiz mücadele göründü dogrudur. Rakip takimi kutluyoruz, tebrik ediyorum ama sunu bilmeliyiz ki biz bir takim olma yolunda beraber bu adimlari atma yolunda bu oyuncu arkadaslarla ve bu birliktelikle bir sonuç üretecegiz. Biz önce bir beraber arkadaslarimizla bütünüyle sorunu beraber çözme noktasinda üzerimize düsecek olan her türlü görevi yerine getirecegimizi söyleyebilirim. Önce takim olacagiz, beraber olacagiz ardindan sonuca beraber ulasacagiz. Bundan kimsenin farkli bir sonuç çikarmasini da beklemiyorum. Ama oyunun genelinde evet dogru kopukluklar oldu, bosluklar oldu. Bunda etken olarak ilk dakikalarda yedigimiz gol, motivasyonumuzu düsürmüstür dogrudur. Belki o an bizi daha da oyuna motivasyon degerimizi saglayacak bir etken olarak bir pozisyon sokamadik, olmadi. Olsaydi daha da ivmelenebilirdik ama olmadi maglup olduk. Bu sorumluluk hepimizin ama biz inandigimiz ve bildigimiz yolda, takim olma yolunda arkadaslarla beraber hareket edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA