Kafkas SK'nin Sporcusu Zeynep Milli Takim Seçmelerine Davet Edildi

Cemar Mermer ve Traverten bünyesinde Kula’da hizmet veren Kafkas Spor Kulübü’nün basarili tekvandocularindan Zeynep Çakir, 19-21 Ekim tarihleri arasinda Belgrad’da düzenlenecek olan Avrupa Yildizlar Tekvando sampiyonasi için milli takim seçmelerine davet edildi.

Kula’dan dünyaya ihracat yaparak ülke ekonomisine büyük katki saglayan Cemar Mermer ve Traverten, bünyesinde sagladigi spor hizmetleriyle de basarilarini sergiliyor. Bu çerçevede Cemar bünyesinde Kula’da hizmet veren Kafkas Spor Kulübü’nün basarili tekvandocularindan Zeynep Çakir, Bursa’da düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Sehitleri Yildizlar Türkiye Sampiyonasi yildizlar kategorisinde Türkiye 2’incisi olma basarisi gösterdi. Kulübün tekvando antrenörü Ramazan Akçadag’in önderliginde büyük bir basariya imza atan sporcu Zeynep Çakir, 19-21 Ekim tarihleri arasinda Sirbistan’in baskenti Belgrad’da düzenlenecek olan Avrupa Yildizlar Tekvando sampiyonasi için 27-28 Eylül tarihlerinde Konya’da düzenlenecek olan milli takim seçmelerine davet edildi.

Sporcusunun Türkiye 2.’si olmasindan dolayi gurur duyduklarini dile getiren Kulübün tekvando antrenörü Ramazan Akçadag, ayni özveriyle Konya’da düzenlenecek olan milli takim seçmelerine katilip Türkiye’yi Sirbistan’da temsil etmek istediklerini söyledi.

Sporcusunun gayreti ve basarisi dolayisiyla sporcu Zeynep Çakir ve ailesini tebrik eden Akçadag, kendilerinden bir an olsun destekleri esirgemeyen Cemar Mermer ve Traverten Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Öksüz ile Genel Müdür Yusuf Yalçin’a tesekkür etti.

Kaynak: İHA