Çayirova'ya Yeni Spor Salonu

Çayirova Belediyesi’nin ilçeye kazandirdigi ve içerisinde 9 bransin ayni anda antrenman yapabilecegi spor salonu ve sporcu fabrikasinin insaatinda çalismalar tam gaz devam ediyor.

Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, ilçede ikinci bir spor salonu için dügmeye basmisti. Atatürk Mahallesi’nde insa edilen ve 9 bransin da ayni anda antrenman yapabilmesine imkan saglayacak olan yeni spor salonu ve sporcu fabrikasi insaatinda çalismalar tüm hiziyla sürüyor. Sporda basari çitasini çok yukariya çeken Çayirova Belediyesi’nin bünyesinde spor yapan sporcular 4,5 yilda 1300 madalya ve 40 kupa kazanmisti. Insa edilen spor salonunda tribün imalatlari tüm hiziyla devam ediyor. Salonda iki tribün sekillenirken, diger tribünler için de kalip çalismalari basladi.

En kisa sürede tamamlanarak Çayirova halkinin kullanimina açilmasi planlanan spor salonu ve sporcu fabrikasinda çalismalar tamamlandiktan sonra, ilçeye ikinci bir spor salonu kazandirilmis olacak ve Çayirova’nin spor altyapisi yeni bir seviye daha atlayacak.

Kaynak: İHA