Ömer Erdogan Açiklamasi '2 Puan Kaybettik, Çok Üzgünüz'

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, Kasimpasa karsisinda 75. dakikadan sonraki kötü oyunla sahadan 2 puanlik kayipla ayrildiklarini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasinda Corendon Alanyaspor, sahasinda Kasimpasa ile 3-3 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, galip gelemedikleri için üzgün olduklarini aktardi.

Müsabakanin 75 dakikalik bölümünü istedikleri gibi oynadiklarini dile getiren Erdogan, “Rakibin ön oyunculariyla geçis oyunu oynayacagini hesapladik. Ona göre hafta içi çalistik. 75 dakika da bu planimiz tuttu. 2-0 öne geçtik. Ilk yari biterken talihsiz, sanssiz gol yedik. Ikinci yari yine dogru oyunla üçüncü golü bulduk, skor 4, 5 olacak pozisyonlari bulduk ama degerlendiremedik. 75 dakikadan sonra rakip oyuncu degisiklikleri sonrasi ve kendi defansimizin çikista gereksiz yere paslasma tercihi yanlis olunca yedigimiz gol, Kasimpasa’nin umudunu artirdi. Daha fazla üzerimize geldi, 3. golden sonra normalde iyi oynayan bizdik. Kazanabilecek durumumuz varken maalesef 2 puan kayipla ayriliyoruz. 2 puani kayip olarak görüyoruz. Çok üzgünüz. Yedigimiz gollerden ciddi dersler çikarmaliyiz. Önümüzdeki hafta içeride Fenerbahçe maçinda bunu telafi ederiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA