Nenad Bjelica Açiklamasi 'Hak Ederek Kazandik'

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Besiktas karsisinda alinan 3-0’lik galibiyeti hak ederek kazandiklarini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasinda sahasinda Besiktas’i 3-0 yenen Trabzonspor’un Teknik Direktörü Nenad Bjelica, düzenlenen basin toplantisinda hak ederek kazandiklari bir maç oldugunu belirterek, "90 dakikanin tamaminda maçi domine eden takimdik. Belki ilk 20 dakikalik bölümünde maçin önemini stadyum tamamen dolu oldugunu düsünüldügünde biraz endiseli takim vardi. Ama sonrasinda oyunla galibiyet elde ettik. Hem taraftar, kulüp ve kulüp çalisanlari adina çok mutluyum. Onlarla beraber çok büyük bir galibiyet aldigimizi düsünüyorum" dedi

Kendileri için ligin yeni baslayip baslamadigina iliskin bir soru üzerine Hirvat teknik adam, "Transferde aramiza yetenekli oyuncular kattik. Takim içinde rekabeti arttirdik. 21 kisilik maç kadromuz vardi. 5 oyuncuyu disarda birakmak zorunda kaldik. Diger 3 oyuncu sakatti. Genis iyi kadromuz oldugunu gösteriyor. Takima faydali durum. Kamp boyunca bütün takim arkadaslari olarak çok çalistik. Çok iyi çalisma örnegi, fedakarlik yaptilar, simdi bunun meyvelerini alma zamani" seklinde konustu

Bjelica, sakat oyuncularin takima ne zaman dönecegine iliskin soruya ise, "Abdülkadir Ömür kasiginda agri hissetti, ikinci yari oyuna devam ettirmedik. Onuachu, bileginde agri hissetti devam etmek istedi. Agri artinca devam edemeyecegini gördük ve oyundan aldik. Pepe, takim antrenmani yapma firsati bulamamisti. Geçen sezon önemli bölümde sakat geçirdi. Hazirlanmasi için bir süreye ihtiyaci olacak. En kisa sürede aramiza katmaya çalisacagiz. Hüseyin, 5 hafta toparlanma süresi olacak. Fernandez, bir sonraki milli arada takimla çalismalarina katilacak. Orsic de subat ayinda takima katilacagini düsünüyoruz" yanitini verdi.

Besiktas gibi büyük bir rakibe karsi oynadiklarini belirten Bjelica, "Aci çekmeniz normal. Bugün çok motive, agresif elinden gelenin en iyisini yapmaya çalisan takim gördük. Bu oyunu sürdürdügümüzde rakip tanimadan her maçi kazanmaya oynayacagimizi düsünüyoruz. 3 gol attigimiz için degil güçlü takima karsi galip geldigimiz için de mutluyuz. Aci çekerek fedakarlikla kazaniyorsunuz. Oynadiginiz bütün müsabakalarda aci çekmeden kazanamazsiniz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA