Kemal Özdes Açiklamasi 'Geri Dönüs Önemliydi'

Kasimpasa Teknik Direktörü Kemal Özdes, 3-3 berabere kaldiklari Alanyaspor maçinin son bölümünü iyi oynadiklarini belirterek, 2-0 ve 3-1’den geri dönmelerinin önemli oldugunu kaydetti.

Tredyol Süper Lig’in 5. haftasinda Kasimpasa deplasmanda karsilastigi Corendon Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Özdes, "Maçin zor olacagini biliyorduk. Kendi oyunumuz oynarsak kazanacagimizi öngörüyorduk. Rakip oyuna iyi basladi.

Gole kadar bizi savunmaya zorladirlar. Iki firsatimiz var, buda geçis oyunuyla oldu. 2-0 geriye düstük. 6-7 dakika içinde iki gol yedik. Ilk yarinin son dakikasinda buldugumuz gol bizi umutlandirdi. 51’de yine benzer gol yedik. En çok çalistigimiz yerden 3. golü yedik. 3 oyuncu degisikligi enerjimizi arttirdi. Bu kez ayni oyunu rakip yari alanda oynadik. 3-2’den sonra daha dogru oynadik. Bugün belki oyuncularimin çabalari dogru oyunlari oyun basindaki oyunu son bölümde oynamalari bize beraberligi getirdi. Kazanacak pozisyonlari bulduk. Alanya takimi ilk yaridaki oyunuyla kazanmaya yakindi" ifadelerini kullandi.

70. dakikadan sonra geri döndüklerini ve maçi kazanmaya yakin pozisyonlari da bulduklarini ifade eden Özdes, “Takimimiz geç olustu. Istedigimiz oyuculari kadromuza kattik. 4 farkli oyucuyla oynadik. Yil sonuna kadar etkili bir Kasimpasa olacak. En büyük üzüntümüz ayni golleri yemek oldu. Bunlari gidermek zorundayiz. 70’den sonra coskumuzu referans olacak. Devam edecegiz geri dönüs önemliydi. Bugün seyri zevki yüksek bir maç oldu. Ama sonra iyi bir geri dönüs oldu önümüzdeki haftaya hazirlanacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA